Acasă Zi de zi Zoologii ne avertizează: cod roșu de momeală

Zoologii ne avertizează: cod roșu de momeală

980
4

Dragi salvamari, bărbați cu excelente abilități de a înnota, persoane binevoitoare oarecare care și-ar pune viața în pericol pentru o domnișoară neajutorată,

fiind în plin sezon estival nu vă lăsați înșelați dacă vedeți o domnișoară care pare a se înneaca în largul mării, în mijlocul vreunui lac de apă dulce, râu sau ștrand termal. Ne confruntăm cu o amenințare fără precedent: rechinii ucigași (Misoginusaurus Aquaticus Rex), o subspecie extrem de periculoasă de rechini modificați genetic cu chimicale, au dobândit o inteligență superioară din cauza poluării apelor cu cianuri și și-au confecționat momeli care arată exact ca o domnișoară frumoasă aflată la ananghie. Această momeală dă din mâini, pare că se scufundă de câteva ori sub apă și revine la suprafață, scoate bulbuci (doar o vreme, că această funcție e pe baterii din alea chinezești) și țipă „AJUTOOOR!!!”.

Încercați să rămâneți cât se poate de calmi, țineți-vă în frâu instinctul de a salva femeia în speranța că vă va oferi vreo recompensă carnală, exact pe aceasta se bazează și rechinii care vă vor sfâșia.

Noah, să nu ziceți că nu ați fost avertizați…

Articolul precedentMurphy(sme)
Articolul următorVreau o relație și nu găsesc, toate relațiile să apeleze la mine!
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here