Acasă Zi de zi Within Temptation – The Howling

Within Temptation – The Howling

959
4

Super, absolut superb. Atentie mare la minutiozitatea care s-a acordat detaliilor. Demult nu am mai vazut ceva asa „brici” realizat.

Eventual se poate cauta si textul, care si el este super bine facut. Ah si neaparat in HD.

Nu stiu, melodiile astea doua (mai ales prima) spun multe. Despre noi ca oameni.

Suggestie: la maxim tot ce aveti de bubuit si hop pe Romeo. Si rasfoiti profile luate aleatoriu si nu le deschideti. Doar textul ala „de prezentare”. Acum hai sa punem ce spune melodia asta (sunet, imagine, tot) langa cacaturile (falsitatile, imbecilitatile, whatever) de gen: „acum stiu ce e iubirea, te-am gasit pe tine”, „nu spun nimic, va las sa ma descoperiti”, „nu caut nimic decat chat” and lista poate continua. Va las „deliciul”. Hi5 + „mess”. Amandoua deschise. Eventual un twitter ca sa aflam si cand urineaza (pentru cei care nu stiu „a urina” = „a se pisha”. Cu „sh” si se citeste „ş”. Wot?? Sunt unii care nu stie.) Laura Andresan. Urmareste cele 3499 de ferestre deschise care se umplu fiecare cu „sal”, „cf?”, bn u?”. Merge?

Articolul precedentFestivalul Filmului Gay 2009 Cluj-Napoca
Articolul următorCu ochelari de soare in club?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

4 COMENTARII

  1. Within Temptation sunt absolut geniali!!! They’re my favorite band…toate melodiile lor au un mesaj de transmis!!! Cu toate ca-s gay, pot zice ca-s indragostit de Sharon den Adel :))

  2. Superbe ambele videoclipuri Within Temptation ( Memories cred ca este cel mai impresionant videoclip al tuturor timpurilor – este imposibil de a ii exprima frumusetea in cuvinte simple, trebuie doar sa vizionezi videoclipul si sa navighezi in atmosfera emotionanta a melodiei insine ) si ma bucur sa pot spune ca le detin ambele in colectia mea personala Within Temptation – respectiv colectia persoana de muzica prin DVD-urile achizitionate. Videoclipul melodiei „Memories”, single extras de pe superbul album The Silent Force (2004), a fost filmat in Germania iar videoclipul melodiei „The Howling” ( versiunea aceasta, a-II-a – si nu versiunea „The Chronicles of Spellborn” ) in Romania in Aprilie 2007 – impreuna cu videclipul melodiei „Frozen”, ambele single-uri extrase de pe albumul „The Heart Of Everything” (2007), Romania fiind inclusa in turneul oficial al acestuia si Within Temptation a concertat pentru prima data in Romania in cadrul festivalului „ArtMania” in Iunie 2007 la Sibiu, iar eu am avut onoarea de-a participa la acest concert.
    Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here