Acasă Zi de zi Ți se întâmplă și ție?

Ți se întâmplă și ție?

983
19

Nu știu cum se face, cred că trăim în era rotopercutoarelor (sau cun dracu se numesc). Nu am două zile de liniște că, ZDANG, am câte un vecin care lucrează, repară. De la 7 dimineața până la 10 seara, cu mici pauze (de bere și țigară, zic eu).

Și am momente din alea în care după jumate’ de oră de turuit mașinăria aia idioată, vin câteva secunde de liniște… și-mi zic… „Hai că a terminat…”… și dup’aia ZrrrrrrrrrZrrrrrrrr. Criminal.

Hai că acu’ a terminat.

Articolul precedentCCR5 (Delta 32) sau prezervativul din ADN
Articolul următorProces, Proces, Proces!
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

19 COMENTARII

 1. Traim in era rotopercutoarelor pentru ca o venit si sezonu caniculei iar 😆 stai calm @RobertG si aici la mine de dimineata pana seara turuie rotopercutoarele… afara e criza si lumea isi cumpara aere conditionate sa nu moara de cald in casa … macar in casa ca afara e jale hehehe.

  Si aici duminica trecuta exact cand imi era somnu cel mai dulce auzi rotoercutoru … sa nui trimiti de unde au iesit ? 😛

 2. Si cât de ușor ar putea fi? cineva experimentat, sa dea gaura din prima, ar fi într-adevăr util? 😳 Lăsând gluma la o parte, fiecare cu ritmul lui de lucru…

 3. In majoritatea oraselor exista o politie a constructiilor, cheama-i (anonim pt a nu-ti creea vecini dusmani) si ai sansa sa scapi de sunete (nu cred ca respectivii au autorizatie sa sparga peretii cum/cand vor).

 4. Eh … amatori amator … mai da putin gaura … se mai intind isi mai arata fizicu… poate atrage o domnisoara sau un domn depinde de preferintele lui. daca e la etaj se mai intinde putin peste geam de se mai uita poate cine stie se uita cineva la fundu lui … si tot asa, se intinde omu toata ziua daca vrea 😀

 5. la noi in bloc am votat toti, inclusiv proprietarul apartamentului, ce urma sa fie renovat, un program de lucru. Asta fiindca proprietarul vroia sa repare si sa renoveze si noi doream si momente de liniste. Muncitorii au fost deacord si si-au planificat lucrarea chiar eficient.

 6. In blocul meu se intampla in fiecare seara , dar neaparat dupa 22 ca altfel n-are haz . Toata iarna vecinul de deasupra m-a batut la cap „reparandusi” caloriferele (in toata casa)! 😈

  • Administratorul e o doamna pe care mereu o aud zicand „Eu nu stiu…. barbatii stiu mai bine!”… deci, da. Ei las’ ca termina, daca nu, se darama blocul si tot e ceva.

 7. da consilul judetean de la voi nu a stabilit un program public de liniste/activitate. exista si o legislatie a muncii in sensul unei pauze si anumite ore de munca

 8. Chiar azi dimineata am avut o experienta asemanatoare: la 7.00 am ma trezeste un ciocanit, un huruit, un brrr, un crrrr, un zrrrrr. Ma ridic, inchid geamul si incer sa-mi continui somnul. Bine ca eram destul de obosit ca sa adorm la loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here