Acasă Zi de zi Terminologia gay

Terminologia gay

979
5

Oare mi se intampla numai mie sa imi creasca tensiunea cand vad pe cineva sa scrie sau sa vorbeasca folosind niste termeni larg uzitati in comunitatea gay? As aminti aici clasicul „e si el… in problema”, des-intalnitul „are gesturi”, celebrul „e si el… de-al nostru” si lista poate continua… Sunt niste exprimari lacunare (cum ar fi „e si el…”), e ca si cum as zice „ma duc la piata saaa…”. E si el… CE? 🙂

Sa fie toate astea transpunerea verbala a modului „ascuns” de viata al gay-ilor din Romania sau doar niste termeni preluati din auzite si folositi doar pentru ca sunt larg raspanditi si lumea stie despre ce e vorba deja?

5 COMENTARII

 1. Eu cred ca acesti „termeni larg uzitati in comunitatea gay”  sunt de fapt termeni larg utilizati de oameni cu anumite trasaturi indoielnice, oameni care nu isi vad de treaba lor, care fac din etichetarea celorlalti un mod de a fi. Nu cred ca tine de gay in mod special.

 2. Foarte mulţi oameni, gay sau dimpotrivă, nu sunt atenţi la cum spun ce vor să spună. Aşa că preiau şabloane pe care le asamblează în fraze conform nevoilor. Cu cât  omu’  gândeşte mai puţin, cu atât prefabricatul e mai monolitic.

  ” şi el e…”  înseamnă, evident ” şi el e gay” .  Presupun că, la origine, aceastei exprimări îi lipsea precizia din teamă. Pe vremuri nu era prea sigur să fie identificat cineva, ori vorbitorii, ori subiectul, ca gay aşa că se substituia „gay” cu mimica.

  Nici eu nu cred că e specific homosexual acest comportament. E însă specific românesc  acela de a ne considera cei mai ( proşti, caricaturali, necivilizaţi) oameni de pe pământ.

 3. Adevarul este ca hetero folosesc expresii gay sadea, mai ales cand injura:, de genul:

  -” suge-o”

  – „sa te fut in cur”

  – „slobozi-mas pe fata ta”  si altele la fel ce nu-mi permit din pudoare sa le mai exprim dar asta  demonstreaza, ca orice hetero are fantezii … gay..hahahahaaaaaaaaaaaaaa ha ca sa nu mai zic ca nu degeaba este cuvantul pula la modul feminin. hahhaaaaaaa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here