Acasă Cultura Muzica Symphony

Symphony

1024
13

Am început ziua într-un mod de-a dreptul încântător! Prietena mea cea mai bună mi-a făcut o surpriză minunată, şi anume atât de mult doritul şi aşteptatul album al adoratei mele Sarah Brightman: Symphony!

Albumul conţine 13 piese, cărora Sarah le-a dedicat 4 ani de muncă asiduă. Valorile lumii muzicale contemporane, cu care a colaborat Sarah sunt Andrea Bocelli, Paul Stanley, Alessandro Safina şi Fernando Lima. Duetele sunt strecurate oarecum simetric printre celelalte melodii.

Sarah Brightman - Symphony


Symphony îmi transmite eternitate, plenitudine, desăvârşirea 2ului! Melodiile sunt încărcate de viaţă, ritmul pulsează efectiv. De la maiestuasele Fleurs du Mal la îndrăgostita Pasión, Sarah îmi duce sufletul într-o călătorie celestă şi apoi mă aduce înapoi acasă.

Albumul ei trimte la ideea de plenitudine tocmai pentru că n-are început şi nici sfârşit. Ultima piesă se încheie cu acordurile primei melodii, care se contopeşte cu a doua… Fiecare piesă e o capodoperă! Este absolut echilibrul perfect. Vocea, versul, instrumentul şi sentimentul oferă un spectacol desăvârşit pentru adevăratele spirite înalte!

Merci, draga mea! Să ai o zi minunată! Te pup.

13 COMENTARII

 1. FireMan: ma bucur ca iti plac melodiile tipei. Si mie imi plac cateva. 🙂 La piesa Pasión, am pus odata si videoclipul, cred ca iti mai aduci aminte… 🙂

  Loxor: Vreau si eu CD-ul. Poza copertei este de asemenea „a la Sarah”.

 2. Lucrurile cu adevarat valoroase se construiesc in timp, cu rabdare,cu ajutor din partea celor facuti pe acelasi „tipar”,subtil, si mai ales cu lejeritatea realizarii acelui ceva ce te defineste.

 3. Iulia, ce este „un lucru valoros”? Un album? O prietenie? O casnicie? Bani?

  Mereu aud de acesta „valoare” pe care o vedem in anumite lucruri. De ce tindem sa acordam valoare? De ce suntem „vrajiti” de lucruri valoroase?

  Il rog pe Domnu’ Viceprimar, sa ne lumineze, asa cum numai el stie s-o faca.

 4. Poate fi si un album, si o prietenie, si o casnicie si o suma de bani. In functie de perceptia fiecaruia si modul in care isi „conjuga” viata: dupa a „a avea” sau „a cunoaste”, „a intelege”, „a construi”…O valoare este un lucru (nu in sensul de obiect) trainic, care iti poate oferi un punct de referinta sau unul de sprijin.

 5. :)))mai,mie imi tot vine sa rad..evident,nu din cauza articolului,care imi place,ci de „completarea” ulterioara (commenturi):)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here