Acasă Zi de zi Straight Men Respond to: „Gay Men Will Marry Your Girlfriends”

Straight Men Respond to: „Gay Men Will Marry Your Girlfriends”

973
9

😀 Nu a durat mult și a apărut și răspunsul straight. Destul de funny, am râs câteva minute 🙂

Dacă clipul original a fost funny și original, ăsta este funny 🙂 dar este să zicem misoginsec și puțin pedant și cam validează toate stereotipurile.

Aștept răspunsul sexului frumos.

PS: Clipul de mai sus răspunde acestui CLIP, pentru cei care nu au văzut clipul original.

Articolul precedentWhen yin loves yang (2)
Articolul următorSimply beautiful song and voice!
Mario G este un tânăr entuziast, pasionat de tot ce ține de „social”. Pe DarkQ publică articole despre discriminare, normativitate, legislație și politici queer, precum și despre construcția socială a identității de gen și a orientărilor sexuale.

9 COMENTARII

 1. Hello, toate 3 sunt pline de stereotipuri!
  Cand am vazut titlul clipului ma asteptam sa fie niste barbati homofobi care sa se opuna casatoriei intre homosexuali si sa faca ceva in genul „we will steal your boyfriends”. Pentru ca toata lumea stie ca niciun homosexual nu rezista unui tip straight; sunt precum kryptonita.

 2. Sărumâna Paula…
  Banc dintre cele care circulau înainte de ’89:
  Într-un sat, în timpul repetiţiilor pentru Cântarea României, corul de femei era în dificultate, codanele aveau trac. Decis să rezolve problema se duce în mijlocul lor şi le spune:
  Tovarăşelor, n-aveţi de ce să vă ruşinaţi, doar sexul dumneavoastră cântă atât de frumos……

 3. Au ramas tovarasele lui CM, chiar daca sexul lor canta frumos, dar asta nu se simte decat la str8, asa ca poate observa bine Robert ca sunt naspa, chiar daca este pus cuvantul intre „ghilimele”, insa se stie ca Robert nu sufera femeile, iar aici ma repliez si eu, cu accent pe femeile … soferite, unele nu toate, doar vreo 99%.

 4. Chiar daca toate videoclipurile sunt pline de stereotipuri („toate” pentru ca e si unul cu lezbiene), asta e cam prea plin de stereotipuri urate si incercari esuate de martirizare.

  Mvai va dam prietenele noastre ca noi nu le suportam.

  Sihiiiigur.

  Not even the same zip code as funny.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here