Acasă Zi de zi Speranta

Speranta

970
2

Eu şi întrebările mele tâmpite. Cum să mai găseşti ceva de lucru în ţara asta? Ceva ca lumea de lucru, adică. Acum câteva zile am primit fantastica veste că firma retrage grupe de la trainingul de germană, lucru care pentru mine a însemnat înjumătăţirea salariului. „Doamna” care a facut acest lucru s-a exprimat într-un mod foarte umilitor, motiv pentru care sunt foarte lezat. OK, se întâmplă chestii naşpa, dar de ce trebuie să le faci şi mai urâte, de ce trebuie să umileşti? Primul lucru care mi-a venit în minte, a fost să-mi dau demisia pe loc. Dar m-am abţinut, pentru că încă nu am reuşit să găsesc altă variantă.

Am o stare foarte proastă, deşi beneficiez de susţinerea morală a unor persoane din jurul meu. Din păcate însă, nu e suficient. Nu ştiu încotro se îndreaptă totul, că nu mai desluşesc nici o portiţă de scăpare. În tot acest timp, când din rău a mers în mai rău şi tot aşa, am primit şi un cadou. Ceva mi-a înapoiat puterea de a spera. Acum speranţa mea e autentică, şi nu autosugestionată, cum a fost de atâtea şi atâtea ori. Parcă nu mai simt nimic, nici dispreare, nici tristeţe, mă simt rece, şi asta nu de la frigul de afară. Singurul lucru care mă mai încălzeşte e speranţa că lucrurile se vor schimba şi vor lua turnura dorită de mine.

Era să uit… Mă simt singur…

Articolul precedentBărbatul gay
Articolul următorSangría, ciocolată si paste
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

2 COMENTARII

 1. Eu stiu cum se poate gasi de lucru! Sunt niste pasi care trebuie efectuati in acest scop.
  pasul 1: sa iti doresti cu adevarat sa lucrezi
  pasul 2: o sa ti-l spun dupa ce treci de pasul 1!
  🙂

  Comment postat in 20.10.2009

 2. Gasesti de lucru dorindu-ti sa te adaptezi si sa supravietuiesti. Cei care se agata de un tipar (astazi mai deloc valabil) risca sa nu se adapteze.
  E o lume nebuna… Dar e singura la care avem acces deocamdata.
  Speranta este totul! Speranta insa nu inseamna „para malaiata in gura lui natafleata…”
  Trebuie sa alergam dupa speranta si nu sa risipim o gramada de timp asteptandu-i materializarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here