Acasă Zi de zi Somn putin

Somn putin

980
1

Dupa doua ore de somn in reprize a cate 20 de minute ma simt buimac. Am fost trezit de niste creaturi care au venit sa schimbe nush’ ce tevi la calorifere. In Zalau erau centrale termice proprii, ceea ce era mult mai bine. Si nici nu erau „cheltuieli gospodaresti”.

Am stat si am privit diverse chestiuni aici pe blog, aud/primesc in fiecare zi aprecieri. Am luat cateva hotarari… in timp se va vedea mai bine. Sunt mult prea obosit acum ca sa fiu capabil de ceva constructiv. Andrei se simte mai binisor… a si fugit la sala. 🙂

Creatura cu teava este inca in dormitor, abia astept sa plece sa pot trage un nani de toata frumusetea, sa visez si sa ma trezesc fresh.

Cam atat.

Articolul precedentAre cineva sa-mi de-a restul la o bancnota de 800 de euro?
Articolul următorAfganii si extraterestrii
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

1 COMENTARIU

  1. pai l-ai lasat asa offf, de ce? saracutzul … acela cu tiava, cum potzi sa-i zici monstru … a venit sa-ti repare tzeava .. dar ce? s-a uzat asa de repede? sper sa mai functioneze …:P PS: pup si no offence! … tay tay …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here