Acasă Zi de zi Sangría, ciocolată si paste

Sangría, ciocolată si paste

958
0

O dimineaţă, care era de fapt mai mult noapte, nişte străzi îngheţate, un tramvai arhiplin cu geamurile aburite, curs cu grupa preferată, din nou tramvai, de data asta cu soarele pe cerul albastru, din nou străzile îngheţate şi acasă. Apoi un telefon de la „doamna” cu pricina, care şi-a trimis soţiorul cu avansul la salariu. Bine că l-a trimis.

Cam aşa aş rezuma prima jumătate a zilei. Apoi m-am „delectat” cu ceva activităţi gospodăreşti, în sensul că am suprasolicitat maşina de spălat. Între timp, sora mea plecase cu ceva treburi prin oraş.

În timpul în care a lipsit ea am avut parte de o întâlnire interesantă şi plăcută. Constructivă aş spune. 🙂

Apoi s-a întors şi I. cu două sticle de Sangría, ciocolată şi paste. Era aproape 8 şi începea filmul pe HBO. A pregătit ea pastele şi ne-am aşezat la film, o dramă inspirată din realitate, cu Reese Witherspoon şi Meryl Streep. Am uitat cum se numea filmul… Dar mi-a plăcut. Un film dur.

Acum mă duc să beau puţină Sangría şi să fumez o ţigară. Apoi cred că mă arunc în pat. Sunt bucuros că mâine nu trebuie să trezesc de dimineaţă, nu trebuie să umblu prin frig, decât dacă vreau eu să ies să iau o gură de aer. Mă voi odihni. 🙂

Articolul precedentSperanta
Articolul următorPre-Sauvage
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here