Acasă Zi de zi Sanatate ca-i mai buna decat toate!

Sanatate ca-i mai buna decat toate!

961
6

Ultima mea zi de spital. Dupa 10 zile in care nu am facut contact cu asfaltul deloc, am stat doar la altitudine simt ca fac ceva iesit din comun asteptand sa plec maine de aici.

Am avut meningita si a trebuit sa ma internez in spital ceea ce a fost o experienta horror. Faza cea mai nasoala este ca dupa primele 2 zile de spitalizare m-am simtit foarte bine si bineinteles ca nu-mi venea deloc sa raman aici. Am crezut ca ma sufoc de plictiseala.

In fine, ceea ce vreau sa spun este ca paharul este mai mult plin decat gol dupa experienta aceasta. Cred ca aceasta experienta m-a facut sa apreciez mai mult viata si sa ma bucur de orice detaliu din ea. Imi imaginez doar ca ies la un suc cu prietenii si simt o fericire extraordinara de parca as face ceva iesit din comun.

Adevarul este ca omul (nu stiu daca e bine sa generalizez dar eu asa sunt) e facut in asa fel incat sa nu se multumeasca cu ceea ce are. Trebe sa avem din ce in ce mai mult. Tin minte ca acum ceva timp ziceam ca e bine sa ai foarte multi bani deoarece chiar si bolnav de esti ei te scot din cacat. Da de unde… prefer sa fiu sarac lipit decat bogat si prin spitale.

Sunt atat de nerabdator sa ies afara, sa simt mirosul acela de dimineata. Sa ma bucur de incertitudinea lucrurilor care se vor intampla, sa nu stiu daca ma plictisesc sau nu :). Sunt foarte fericit si vreau sa impartasesc asta cu toata lumea. Cine-i sanatos sa se bucure deoarece este cel mai minunat lucru.

Multa sanatate!

6 COMENTARII

  1. de asta la sarbatoare cand primesti urari de bine, bani, dragoste la final ti se ureaza, sanatate ca-i mai buna decat toate.
    dar pana nu simti pe pielea ta nu prea dai importanta acestor cuvinte.

  2. Cum se face ca, cristymaykei vaneaza toate articolele si el e number 1 mereu la comentarii? MERITI un premiu pentru promptitudine.. 🙂

  3. habar nu am. Am avut amigdalele unflate si cum imi place foarte mult sa trag la masea nu m-am tinut de tratament :). Cred ca din cauza asta am facut meningita. Bine ca a trecut si ca sunt in sfarsit acasa. Multa sanatate si tie 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here