Acasă Zi de zi Same shit, different day…

Same shit, different day…

980
9

scria pe-o cana. Azi a fost o zi ciudata si rece. Ca si cum asta nu ar fi fost de-ajuns a mai suflat si vantul… pe ici, pe colo. M-am trezit cu mult dupa ora la care se trezesc gainile, mi-am savurat cana de cafea si apoi au avut loc „must”-urile zilnice, care nu te intreaba daca esti obosit sau nu sau daca ai chef au’ ba.

In fine, astea sunt neesentiale si in plus voi… dragilor… nu vreti sa va incarcati neuronii cu ceea ce fac eu zi de zi. Nu-i asa? Stiu ca si voi aveti probleme, sunteti ocupati cu cantonamente, cu cadourile de X-mass, cu munca, cu depresiile, cu fericiri de-o clipa si tristeti de sapte and so on.

Am gasit si „The Golden Compass”. Te rog sa treci pe la mine sa ti-l inmanez, om cu fata de sticla si ochi de carne vie.

Cu bine si la revedere

R.

Articolul precedentO alta scrisoare catre Mos Craciun
Articolul următorCampania de regasire a eu-lui uitat
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

9 COMENTARII

 1. Stai linistit ca, cel putin pe mine, nu ma incarci cu nimik. Este normal sa spui exact ceea ce simti.

  Cat despre ce scria pe cana… sunt sigur ca sunt foarte multe cani pe care sta scris foarte multe. Imi doresc sa poti sa bei din una pe care scrie:” Soarele este lumina ochilor tai”, sau ” A fost o zi frumoasa si linistita”, sau ” E seara, gandeste-te la mine cand adormi!”…

  Crede-ma ca daca bei dintr-o astfel de cana , iti trece toata oboseala si iti aduce mult chef de viatza.

  🙂

 2. :p io tre sa ma trezesc odata cu gainiile sa inaintea lor 😉 eu sunt okupat doar cu munca 🙁 vreai si io cana cu pricina 😛

 3. Ma vad obligat si dator unui suflet de copil drag mie sa ma motivez. Si pentru mine a fost astazi o zi rece pentru ca datoriile profesionale nu mi-au permis sa am nici macar putin timp liber. Dar raceala reliefului nu afecteaza cu nimic caldura din suflet. Si cantonamentul va fi mai scurt.

 4. Afara ninge. Remember… O sa avem o iarna ca in povesti . Asta simt pentru ca este anotimpul meu. Exact ce am gandit aseara…

  Sa va imbracati bine ca este frig.

  🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here