Acasă Zi de zi Revenirea…in lumea ta

Revenirea…in lumea ta

1014
3

„Home sweet Home!”. Acesta este primul lucru care pot sa il spun despre revenirea mea pe DarkQ, cel mai tare din parcare in domeniu (dupa parerea mea). Nu am mai intrat pe site asa mai serios  de cand eram un pustan de 18-19 ani (cred ca am mai intrat de vreo 2-3 ori de atunci, dar pentru putin timp), acum sunt mai batran si matur, am 21 pe 22 ani. Desi gandirea mea s-a schimbat mult intre timp,  tot foarte bucuros sunt ca m-am intors unde imi este locul. Mi-a placut tot timpul sa scriu articole si sa comentez altele, ma simteam (ca si ceilalti utilizatori) in lumea mea. O lume fara granite si prejudecati, o lume in care toti te inteleg si nimeni nu te judeca fiindca esti diferit. O lume de care imi era dor!

Desi timpul a trecut vreau sa va spun ca DarkQ m-a ajutat in foarte multe probleme prin care am trecut, sfaturile celorlalti au fost o imensa comoara. Stiu ca atunci cand esti adolescent este foarte greu sa vorbesti si esti mult mai trist, nici eu nu sunt foarte matur inca, dar am inceput sa imi revin si sa nu ma mai acuz, sa ma simt ca si cum as fi  singurul om care trece prin asta. De-a lungul timpului am vorbit si cu fete/femei si cu baieti/barbati. Cel mai mult am invatat sa nu ma mai acuz si sa incep sa fac ceva pentru mine.

Desigur, am mai calatorit si prin Occident; am fost in Anglia, Franta, Spania, Germania si Canada. Desi am stat cel mai putin in Canada (2 luni), mi-a placut cel mai mult, dar si in celelalte tari m-am simtit extraordinar. Intr-adevar diferenta dintre Romania si Occident este foarte mare, am si muncit pe acolo (in afara de Canada), intr-un singur cuvant a fost minunat. Imi doresc sa ma si stabilesc in una din aceste tari (mai ales Canada). Cel mai bine ca si persoana gay mi s-a parut in Canada, apoi in Spania. In Canada am simtit cea mai putina ura fata de persoanele gay sau bisexuale, desi in toate tarile este mult mai bine decat in Romania. Niciodata nu am avut incredere foarte mare in nimeni fiindca nu este bine, dar am intanit si persoane minunate, cu multe dintre acestea mai tin legatura si le voi mai revedea.

Doresc sa MULTUMESC acestui frumos loc numit DarkQ, fiindca am invatat multe de la el si mai ales de la persoanele care m-au sfatuit prin intermediul comentarilor lor. Mai pot spune ca oriunde ai fi nicaieri nu este ca acasa. Orice loc sau orice lucru din lumea asta are atat avantaje cat si dezavantaje.

3 COMENTARII

  1. WoW, da ce-ţi mai place Canada, ai menţionat-o de 6 ori într-un paragraf!  Aşteptăm celelalte articole. Bine ai revenit!

  2. De acord cu tine nicaieri nu este ca acasa, interesant de stiut este ce intelege fiecare prin „acasa”. Stii cum se spune „Ubi bene ibi patria”.

  3. @TudorTm imi place foarte mult Canada, e misto acolo
    @Dracarys asa e, intr-adevar e bine acasa desi nu imi era dor chiar de toata lumea, de aproape toata :)) parca acasa ma simteam si in Canada :))
    Ms de comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here