Acasă Zi de zi Reboot

Reboot

968
10

Stiti zilele acelea in care efectiv simtiti ca nu traiti – ca nu simtiti? Eu le stiu, si stiu si de ce le am. Fiecare barbat gay are niste parametrii intre care functioneaza optim si are randament, asa am fost proiectati. Daca nu suntem complet defocusati uneori chiar patetici.

E destul de tarziu, ziua defapt este noua si ca sa ma resetez un dus rece este ideal. Cat se poate de rece. Bateria la maxim de rece. Gel de dus (Bourjois Masculin – de data asta) si una bucata de hipotermie. Atunci cand diafragma are dificultati in a se expanda, e timpul sa iesi de acolo.

Ma infas intr-un cearceaf de bumbac si traversez holul slab luminat de luna. Nu prea imi pasa ce si cum dar am nevoie de aer asa ca ies pe balcon. Observ ca la orizont fulgera si brusc vantul se inteceste. Bijuteriile incep sa se contracte, fiecare fir de par de pe corp isi face prezenta. O mie de guri ma musca de sfarcuri, o mie de degete ma ating. Suvoaie de apa se scurg iar pielea ma furnica. Piele. “Samantza”. Incoltit tot ce gandesc este ca am devenit curva babilonului, un spurcat si un depravat. Dar babilonul este si salvarea mea – un singur alt barbat.

Ca sa nu “ma ia” vantul aprind un Marlboro Lite lasand capul pe spate. Parul ud si ceafa se ating de cearceaful umed. Fiori traverseaza fiecare vena din corpul meu deja suficient de rulat si tirat. Incep sa simt din nou si ma calmez.

Asa ca… daca nu e nimeni sa va dea o palma care sa va trezeasca la realitate, gandul meu este sa va palmuiti singuri de dragul echilibrului.

Smog

10 COMENTARII

  • @Alfie,

   Amice, ți-am tot corectat unele comentarii, însă cred că e mai util să îți spun cum stă treaba cu „î din i” și „â din a”. :mrgreen: Nu le știu nici eu pe toate dar de asta sunt sigur.

   Așadar, regula zice că â se foloseşte în interiorul cuvintelor, iar î se foloseşte la început şi la sfârşit. Ca în: cântar, început, a hotărî, hotărât, a urî, urât.

   Mai sunt și niște excepții dar nu vreau să te încurc.

   Deci, comentariul tau corect ar fi așa: „Daca se intampla asta nu cred ca iti poti da singur o palma!”.

   Succes!

 1. Finally! Mult ți-a trebuit să dai o lecție de ortografie de bază. E off-topic, Smog, îmi cer scuze, însă nu mi-am putut stăpâni bucuria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here