Acasă Zi de zi Reacţii la declaraţiile Mihaelei Rădulescu

Reacţii la declaraţiile Mihaelei Rădulescu

1108
4

A3037288-poster-p-1-this-man-is-buying-up-a-florida-neighborhood-to-bring-in-entrepreneurs-and-protect-from-gent durat ceva, dar am strâns cele mai importante ştiri, postări de pe bloguri şi postări de pe Facebook sau Twitter apărute în legătură cu opiniile Botoxinei despre comunitatea LGBT.

O să găsiţi mai jos gânduri, poze şi mesaje incredibile, inspiraţionale! Mă bucur că lumea s-a mobilizat mai mult ca oricând!

Poate mâine mai fac o selecţie de postări pentru voi, dacă o să mai apară.

P.S. Hashtag-ul „oficial” al campaniei este #sustinLGBT ! Să postaţi şi voi cu încredere mesajele voastre!

 

 

4 COMENTARII

  1. Cred ca tot scandalul asta e de fapt un lucru bun pentru noi; nu tin minte cand s-a mai discutat atat de mult pe tema asta in Romania, si, mai ales, cand s-au manifestat atat de mult reactii pozitive din partea atator romani (cunoscuti sau nu). Vad ca pana si Raduleasca in persoana si-a cerut scuze pentru prostille debitate (scuzele ei se pot citi chiar in primul link din articol). Sa dea Dumnezeu cat mai multe scandaluri din astea.

  2. Ca să faci educație, este nevoie și de oameni proști pe care să îi dai ca exemplu.

    Din punctul meu de vedere, cu cât mai multă expunere mediatică, cu atât mai bine.

  3. Din mesajele scâlciate ale Mihaelei Radulescu reies trei chestiuni, asa cum ar comenta Ilie Moromete: 1. ca oamenii nascuti homosexuali nu sunt normali si au prea multe drepturi; 2. ca ea este normala si se simte oprimata si fara drept la cuvant; 3. ca homosexualii sunt clasificati de ea pe categorii: homosexuali anormali si maestrul Maurice.
    Desi Maurice i-a explicat cum devine chestiunea cu homosexualitatea, libertatea omului la expresie, morala umana, acceptul si toleranta, Radulescu Mihaela se simte tradata de Maestru si sare la jugulara lui: „Et tu, Brutus!?”, punctand „dezamagirea” pe care i-a provocat-o faptul ca Maestru nu a inteles-o! Eu ma intreb: cine o intelege? Macar ea insasi se intelege, pe sine, se? In trei zile la rand a batut recordul, scriind mai multe „invataturi” catre „noi, cei anormalii” decat a scris Neagoe Basarab catre fiul sau Teodosie! Alaltaieri ne invata „ura” impotriva celor care ne sunt prieteni, familie, parteneri de viata, oameni dragi, oameni! Ieri ne invata cum sa o iertam in asa fel incat tot noi, partea lezata de ea, sa ne cerem scuze. Azi ne invata cum sa acceptam pasarile ca ea, care au invatat sa zboare sus, tot mai sus, sa sa dejecteze pe capetele noastre, iara noi, zambind si multumindu-i gratios, sa ii spunem: „Mihaela, rara avis, mai dejecteaza-te pe sufletele noastre, ca o faci cu atata gratie si asa de metaforic si zoios, incat celebrul Iuda paleste in comparatie cu tine!!”. Mihaela Radulescu, o rara avis fara pene a plaiului mioritic, migratoare spre unde bate vantul valutar…Dumnezeu sa o ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here