Acasă Zi de zi Proces, Proces, Proces!

Proces, Proces, Proces!

961
4

S-a intrebat vreunul dintre dumneavoastra ce inseamna “partaj” in lumea gay?

Apartenent acestui  placut eveniment, m-am intrebat de ce accepta unele cupluri (tragic) relatiile deschise – partajul nu e greu insa epuizant ca Dracu’ “neplacut”. (*Avand in vedere ca Dracu’ asta e cel mai frumos dintre barbati).

Am identificat trei tipuri de cupluri > partaj:

  1. Normale – care eventual isi rezolva problemele  (fie ca se impaca, sau un partaj corect, just, demn, uman, onorabil).
  2. Furioase – urmarind sa scape rapid unul de altul ajung la un consens, compromis, orice.
  3. Cuplurile… care au avocati!

Fiind evident in ce categorie ma aflu, revendicarea bunurilor este un intreg spectacol de facturi, marturii, tipete telefonice interjudetene si batjocura cu un final inca discutabil. Saracul meu consilier juridic este exasperat dornic de un bonus substantial pentru in ce s-a bagat (*mentionand ca in general procesele cele mai jalnice sunt intre doi barbati care au format cumva, candva, un cuplu – orice cel fe cuplu – nu doar cei gay).

Si ajung unde bat – merita sa “intrii” intr-o relatie (si nu a cui) ci una bazata pe iubire? Da! Cu o conditie: cu un barbat nu un cacat (de om).

Probabil apare intrebarea: de ce partaj dupa ce “pasiunea s-a dus” (asa se numeste imoralitatea, lipsa respectului, inselaciunea, batai (ninja cica), amenintari, embargo social etc. ?) ?.

E relativ simplu – intr-o relatie exista doua circumstante: ambele partitii sustin financiar sau doar una singura este “provider” in timp ce cealalta sta cu penisul la soarele cel mare.

Exista muieri in lumea gay? Da, da da! E vorba de atitudinea “pitzimaxi” in care “indurarile si suferinta” automat ofera tot “bagajul” aceluia care n-a miscat un ovar (pardon, coi) in vant pentru o paine.

Insuratoarea si monogamia, tratate cu respectul cuvenit, sunt cea mai buna “inventie” a ratiunii.

Asadar, cu mare grija minionii mei.

,___,
[O.o]
/)__)
-„–„-

 

Smog

*(gimme `em Marlboro Lights – niciodata nu am inteles de ce in Ro. Marlboro Ligts sunt comercializate sub numele de Gold 100’s Original).

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here