Acasă Zi de zi Primavara a sosit, vine vara…

Primavara a sosit, vine vara…

979
1

Mda. Ce ne facem? A ne lua sau nu Aspacardin-ul cu noi, aceasta este intrebarea. Ah, si cartilaj de rechin si niste calciu pentru intarirea oaselor gatului. Ce paradox… nu mai poate omu’ sa iasa nicaieri deoarece riscam cel putin un accident.

As canta. Ceva. Orice. Imi vine in minte o melodie dar is ragusit. De la fumat. Aaa.

Poate pe voi va doare acum in fund de mine… poate va doare in fund si de spirit, poate ca insusi spiritul vostru e concentrat in fund, poate ca fundul va fi centrul activitatilor voastre (sa va ierte Dumnezeu), dar intr-o zi o carie, un sfredel, va roade dinspre interior spre exterior si „vitze-versa”, si atunci veti ajunge la vorba mea, si va veti dezbraca la fel in fata oamenilor, spunandu-le: “Uite fraiere, sunt plin de regrete.”

uite un comentariu, primit acum de la… „Luatzi-o-n Cur”:

„bha daramatzilor, n-avetzi nici un scop in viatza, omoratzi-va si facetzi un bine omenirii, dereglatzilor”

Raspuns,

Stimate Luatzi-o-n Cur:

Uite ca nu am idei. FireMan si ady69DE va rog, respundeti la acest domn.

Sunt obosit. Daca am calculat bine, maine voi fi si mai obosit si peste un an ma voi trezi din somnul ce va urma.

Cu drag

Articolul precedentEu am reprezentat intotdeauna uratenia
Articolul următorIdei de business. Actul II
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

1 COMENTARIU

  1. Robert, silfinicul meu…, angelica prezentza terestra…, fara sa comentez focalizarea adresarii tale exclusiv „subiektzilor” FireMan, respectiv subsmnatul, voi indrazni sa-ti destainui una din principiile mele: un raspuns se nashte, este exteriorizat, prinde forma unei reaktzii DOAR atunci cand consideri ca merita acest efort… Sa nu te superi pentru ca am dat curs rugamintzii tale cu non-raspuns acestui „specimen” redus la canalul excrementelor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here