Acasă Zi de zi Pre-Sauvage

Pre-Sauvage

980
0

Azi am dormit până pe la 10 şi ceva. Doamne, ce bine mi-a prins! Când m-am dus la bucătărie să-mi fac cafeaua, am constatat că centrala termică nu funcţiona. Mi se păruse mie un pic cam rece în casă, dar m-am gândit că poate coborâse I. temperatura. Când colo instalaţia era subpresurizată. Ştiam eu că trebuia umplută până când indicatorul arăta 1,5 – 2 bari, dar problema era că nu ştiam cum se face. Cum sunt complet atehnic… Un mare handicap, dar pe măsură ce se mai întâmplă câte o chestie, mai învăţ şi eu. Aşa că am coborât la vecinii de jos, o pereche de tineri căsătoriţi, cu care mă înţeleg foarte bine. Au venit ei şi au umplut instalaţia şi acum cred că sunt în stare să o fac şi eu, dacă va mai scădea presiunea.

Apoi am mai pierdut vremea stând la poveşti cu I., am mai fumat câteva ţigări, am mai baut nişte cafea şi aşa s-au mai scurs câteva ore. Mai un telefon cu T., câte un mesaj cu I., care e plecată în Belgia. Între timp venise un prieten la I, sora mea. Cum nu prea eram interesat să socializez la ora aia, m-am trântit în faţa laptopului şi am început să citesc tot felul de chestii intersante despre blogging. Aşa au trecut alte câteva ore.

La un moment dat mi s-a făcut somn, cred că mi se trage de la oboseala acumulată în timp, şi m-am culcat. Când m-am trezit, după vreo două ore, I. îmi spune că ai noştri sunt în drum spre Timişoara, cu tot cu bunica şi căţeaua. Am stat de vorbă şi apoi au început să le sune telefoanele. Au plecat cu I. să o ducă pe bunica la o soră de-a ei, eu am rămas cu Fifi. I. s-a dus cu ei la naşii noştri. Odată ce-am rămas singur, am profitat pentru a mă răsfăţa cu un duş lung şi fierbinte. Apoi am vorbit cu R., de care abia am dat, că era foarte ocupat şi am decis să mergem în noaptea asta în Sauvage, să mai vedem şi noi lumea, să ne bubuie muzica în urechi şi să topim măcar o sticlă de vin.

Articolul precedentSangría, ciocolată si paste
Articolul următorApa si uleiul
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here