Acasă Zi de zi Planner întâlnire DarkQ, Martie 2012

Planner întâlnire DarkQ, Martie 2012

987
13

Ca să fie clară treaba am făcut un planner legat de întâlnirea nostră, astfel să știe fiecare ce și cum.

Am creat un fel de timeline, ca sa fie transparenta treaba, sa nu avem povesti si discutii ulterioare.

Planner


Legenda:

– Timp în care cine dorește să vină poate să se mai înscrie lăsând un comentariu la anunțul destinat în acest sens.


– Vom hotărâ cu exactitate ce vilă vom alege, dintre cele selectionate de TomCruz, NickH și RobertG. Vom alege o vilă undeva în centrul țării, cu sufieciente locuri și cu câte doi în cameră. Vom posta și poze aici.


– În funcție de costul șederii pe 3 zile și numărul total de participanți, va rezulta o anumită sumă/participant. Această sumă se va transfera prin virament bancar în contul lui Iulian (FireMan) care va fi pus la dispoziția voastră pe data de 22 Februarie. Am ales să facem așa, pentru a nu ne trezi cu două zile înainte că cineva nu mai poate să vină și să trebuiască să recalculăm totul (cum am patit data trecuta). Transferând această sumă, practiv, cazarea va fi plătită integral. Banii trimisi nu se mai returneaza, no matter what.


– Sâmbătă, Duminică, băncile sunt închise.


– Se plătește avansul la vilă.


– Party timeeeeeeee! (Vineri de la 12:00 – Luni 12:00)

P.S. Pana acum sunt 16 care au zis ca vin. Mai e timp sa va anuntati pana pe 15 februarie. Este foarte important sa respectam aceste timeline-uri pentru ca in functie de numarul exact de persoane cautam si cazare.

Daca aveti intrebari, nelamuriri, lasati comment.

Articolul precedentNici în glumă, nici în serios
Articolul următorIncidente violente 2
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

13 COMENTARII

 1. Sibiu sau Mures (Paltinis, Sighisoara) dar asta n-o sa putem sti clar decat dupa ce stim exact cati suntem, pentru ca degeaba ne uitam acum dupa ceva cand habar n-avem cati suntem. Intre 16-22 Feb. o sa pot da mai multe detalii, vedem. Dar in principiu cam pe acolo va fi deoarece nimanui nu-i convine sa conduca 10 ore si altii doua ore.

  Si cand o sa stim exact ce si cum, o sa parolam acest post ca sa nu stie tot poporul unde mergem. Parola o vor avea doar cei care vin.

 2. Asa da, acum e mai clar totul! Si as avea o intrebare, dar mi-e teama sa nu ma consideri un ignorant care nu a fost in stare sa inteleaga ce ai scris! Eu intreb, totusi: pe fond de culoare portocaliu aflam suma care e de platit, dar platim pe fond de culoare roz?
  Si da, felicitari pentru grafica…

 3. AndRey,

  Pe portocaliu plătim noi, fiecare, cazarea. Pe roz va plăti Fireman (Iulian) din banii strânși, avansul la vilă, adică îi va trimite la tanti aia, proprietareasa, o suma.

  Deci, din 23 feb – 2 martie cei care vin vor vira banii de cazare in contul lui Fireman. Suma respectivă va fi undeva în jur de 200 RON si va acoperi cele 3 zile de cazare. De precizat faptul că nu stim inca exact suma intrucat ramane de vazut ce inchiriem pe baza numarului de participanti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here