Acasă Zi de zi Păzea că…vine!

Păzea că…vine!

964
19

Lume, lume!

Pentru cei care nu s-au uitat azi la calendar, este 4 februarie, deci ne mai rămân 10 zile până la ziua cea mare. Cum, nu vă pică fisa? Hai să vă mai dau un indiciu: de peste mări şi ţări se insinuează, tiptil – tiptil, o zi cu multe inimioare… Exact: e vorba de Valentine’s Day, că deh! Dragobetele nostru cel neaoş nu-i bun, că nu face vânzare la fel de bine…

Lumânări, jucării din pluş, bomboane de ciocolată, şi vai! cum să uit de cina romantică sub clar de… lumina becului (că e prea frig afară)!

Toate astea le-am făcut şi anul trecut; nu îmi permit să mă repet şi, pe deasupra:

 • cu lumânările… pot să dau foc la casă;
 • jucăriile de pluş sunt frumoase dar… cu timpul se umplu de praf şi trebuie spălate;
 • cu bomboanele, o să creadă că vreau să-l îngraş;
 • de cină nu mai vorbesc: la final cine plăteşte? Eu sau el?

Şi uite aşa am epuizat toate posibilităţile. Prin urmare vă întreb, stimabililor: ce facem cadou, cu ce ne mai impresionăm persoana iubită?

19 COMENTARII

 1. Hmm, si eu care credeam ca dai de veste despre noul film din seria Ice Age, Scrat- Continental Crack Up!

  Noi nu prea ne dam in vant dupa ziua asta a lui Vali! Niciodata nu am sarbatorit-o intr-o maniera speciala! Just another day in paradise!

  Cel mult, ca sa nu fim ostracizati de restul lumii, urmarim vreun film de dragoste.

 2. O declaratie de dragoste spusa din inima, de la persoana iubita face cat toate cadourile de mai sus. Si chiar mai mult decat atat. Insa pentru asta nu e nevoie neaparat de Valentine’s Day.

 3. Să te ţină minte… Un tablou cu tine, cu rama batută in perete cu 4 cuie… Sau un şut în coaie, de ce nu? (Nu sunaţi la poliţie. N-am prieten. Toată lumea e în siguranţă 🙂 )

 4. Prin simplu fapt de „a fi” este cel mai frumos cadou si este suficient, mai un zâmbet, un film ok, și atingeți perfecțiunea.
  (eu nu, ca sunt singur) :p

  PS: pt cei singuri „nu priviţi lumea ca pe un cuplu fericit!!!”

 5. „Deci” in ziua de 14 februarie ce se va desfasura in 219 ore 15 minute si 34 secunde voi desfasura o activitate intrinseca de resuscitare si de realocare a resurselor spre a desfasura o actiune ce nu este inclusa in planul standard de codificare saptamanala a unei zile de marti. Probabil fara reusita.

 6. Dupa cativa ani in care reusesc sa epuizez toate ideile de cadouri romantice in jur de 10 februarie in anul in care nu mai am nici o idee ii dau papucii, iar pe 14 februarie ies la agatat si daca am noroc, reiau cu succes aceleasi idei de cadouri din anii precedenti (muahahaha /evil laugh).

  Acum cu nota serioasa, pentru mine cadoul perfect este momentul in care mi se spune „te iubesc” cu sinceritate, fara o data precisa, o zi din saptamana, oricare. Cat despre cadoul meu pentru el, nu stiu, depinde cine este el, poate ca ii sunt suficient eu, poate un gadget electronic sau poate o excursie cu o destinatie nu neaparat romantica ci mai mult surprinzatoare (cu spirit de aventura).

 7. Bine oameni buni, am înţeles, trebuie să mă descurc singurel.
  Având în vedere faptul că 14 pică marţea, o să ne limităm la o pizza, un vin şi un film bun(probabil Sex in the City, ultimul sezon).

  @Robert
  Oricum, suntem plecaţi toată ziua, se pune?

 8. Ah, ok.
  Pai na…ca sa dau si eu o idee: un sac de prezervative? Nah, mai bine nu, ca se poate interpreta…un fu…o partida de sex pregatita dupa un scenariu de film porno? ;))

 9. Nefiind într-o relație, nu prea am nicio idee :). Personal, cred că depinde de la oameni la oameni dar tot fără idei sunt :).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here