Acasă Zi de zi Paste Fericit!!!

Paste Fericit!!!

1027
5

Buna, bre. Ca sa nu ni se adune 100 de post-uri cu Craciunuri super mega fericite acoperite de petale de trandafir si bla bla… nah, sa va distrati de Craciun. Nu mancati ca porcii, nu beti foarte mult si sa o faceti numai cu prezervativ in forma de Mos Craciun sau ren (pentru astia care au fetisuri).

Pentru mine sarbatorile nu reprezinta absolut nimic, in afara de faptul ca de fiecare data am impresia ca vine apocalipsa. Da’ nu ma supar daca vine Mosu’ asa ca astept:

Say what?
Say what?

 

Cute!
Cute!

 

Moi&Deiu
Fratiori 🙂

 

Black
Black

 

DSC_7528
White

 

NoroK!
NoroK!

Le puss.

Articolul precedentAdevărul este cel mai greu de crezut
Articolul următorLa môme
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

5 COMENTARII

 1. Baga Nenea Robert „Locul de Joaca” inapoi sa ne dam si noi cu urari, felicitari in cap sa comunicam si noi mai vioi, sa ne bucuram de Mosi sexi si ce o mai trece fiecaruia prin cap de a ne mai destinde.
  La naiba Mary nu mai este, chiar ca nu mai exista nici un motiv sa nu-l reintroduci. Si nu ne ameti cu „n-am solutii, n-am timp” ca stim ca esti destept pe domeniul asta.
  Mie si nu doar mie, ne lipseste „Locul de Joaca”, acolo unde puteam sa ne spunem gandurile profan neacademice, o muzica, un video, o poza, etc. Tot ce voiam sa impartim cu nerabdare familiei de pe DarkQ.
  Asta chiar ne facea sa ne simtim ca o famile, fiindca cui impartasesti mai repede o bucurie sau un necaz decat celui cel mai apropiat de sufletul tau?
  Si sa lasi poza originala, nu trebuie sa fim mai catolici decat Papa, ce-i asta?, ne este frica sa recunoastem ca destui dintre noi isi doresc copii ai lor? Trebuie sa invete lumea ca gay nu este = obligatoriu pedofil, ce atata frica? Chiar vrem sa-i educam pe ceilati hetero cu ce suntem noi aplicand concepte gresite? Pai daca ala vede ca evitam sau mintim, ori ascundem, ne va mai crede si cu alte lucruri?
  Daca sti ca esti curat in suflet, lupti pana in panzele albe sa-ti aperi curatenia sufletului tau.

  Acum Tu hotarasti, nici nu vreau sa stiu daca il pui sau nu si nici macar sa-mi adresezi vre-o vorba sau cuvant.
  Daca e sa fie o sa-l vad si-o sa ma bucur mult si am sa fiu fericit si multumi in inima mea, daca nu o sa fie o sa-l astept cu multa rabdare ca pe fiul ratacit in lume printre straini.
  Cert este ca nu o sa mai fie pe viitor o asemenea rugaminte de la mine pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here