Acasă Zi de zi Paradoxul feisbuchian…

Paradoxul feisbuchian…

1131
12

A plecat după ce i-am zis că mă fut. Săracu’.

But… but… whyyyyyyy? 🙂

Sad panda.

Voi să nu faceți ca mine. Spuneți-i unui necunoscut că exact în acel moment contemplați alegoria moarte-nuntă sau din astea. Dacă aveți timp și n-aveți ce să faceți cu el, îi puteți spune și că vreți o relație cu un tip sufletist și că iubirea învinge totul, cât de mult ați suferit, lacrimi, îngeri, pene, puf.

Baftă!

Articolul precedentPierdut in ganduri…
Articolul următorȘtiu că sunt prost. Dar când mă uit în jur, prind curaj.
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

12 COMENTARII

  1. @Robert Esti prea pervers ca sa-i poti intelege pe cei care nu sunt la fel de perversi ca tine. Recunosc, si in cazul meu, daca vad prescurtari si exprimari messengeresti ma apuca si pe mine o nevoie subita de a lua la misto.
    Sunt sigur ca nu s-a suparat, doar ca e o persoana cu foarte mult bun simt si a considerat ca e mai oportun sa iti termini activitatea curenta inainte de a continua dialogul cu tine 😛

  2. Ce ne mai place sa ne bagam si sa comentam despre lucruri pe care nu le cunoastem…
    Draga Robert, ai fost norocos ca ai dat peste o persoana „decenta” sau mai bine spus „cu foarte mult bun simt”. A inteles ca nivelul dorintei tale de a comunica cu el era la cote minime spre nule. Asta nu-i rau!
    Deci totul se rezuma la cum pui problema.
    Sper ca aceea persoana nu a ramas cu senzatia ca tu in timp ce te bucuri de activitatea specifica perversilor, stai si vorbesti cu ea pe FaceBook:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here