Acasă Zi de zi Once upon a time…

Once upon a time…

989
1

… there was a nu contează. Cum cheia marilor succese sunt pauzele lungi şi dese, mai ales când eşti pornit să scrii ceva ce eşti convins ca e bun… dai peste ceva mai bun.

Nu voi da citate, nu vreau sa fiu colega’ rea. Însă stau să mă gândesc de ce simt unii nevoia să-şi plângă de milă, ceva în genul: „băi noi de ce avem o imagine atât de proastă?” (parcă  ţiganii rromii n-au şi ei probleme, săracii) „aaa da, noi purtăm roz, noi suntem girly”. Wow, concluzie. Nu de alta dar ieri citeam pe net aiurea articole şi noi ar trebui ” să ne alarmăm dacă vedem mai multe semnale feminine decât masculine la un băieţel „. Evident, vom apela la un psiholog sau psihiatru. Asta aşa ca o paranteză.

Partea proastă cu siturile de dating e că de cele mai multe ori nici tu nu vrei să admiţi ce cauti. Poate că undeva în adâncul sufletului cauţi acolo un viitor pretendent al mâinii tale sau al obiectului de valoare, in cazul baietilor – dar să nu generalizăm. De fete nu vorbesc, că nu ştiu. Partea şi mai proastă, după părerea mea e că… bine bine, tu te duci acolo pe site şi esti conştient de obiectivul lui – dating – dar dupaia tu te plângi, că te-au abordat cine ştie ce persoane, că te-au abordat cu enşpemii de texte, că … am obosit. Cred că e aşa simplu să apeşi un buton, să dezactivezi contul. Sincer. Nu crezi?

Înca o chestie, deşi am mai scris ceva vag asemănător, o să o repet. de ce simţim nevoia să arătăm cu degetul, în primul rând (vreau să mă lămurească cineva, să nu trăiesc in vreo cine ştie ce peşteră) ? ĂLA, se îmbracă în roz. EU îs gay, EL e gay!, el e mai gay, el poartă roz! el ne face de căcat. El e girly, el ne face de căcat! El e o ea defapt. Bun. Şi ce-mi pasă mie? Eu îs eu, I am what I am şi daca eu ma simt bine ce îs, care e treaba ta? Dacă mintea mea nu mă duce mai departe de alea câteva texte cu care te abordez pe oricare din siturile de dating sau imaginaţia nu mă duce mai departe de curcubee şi norişori roz… citeşte mai sus.

Dar, exista un dar, un mare dar şi subliniez dar! e o părere. Nu cred că ar trebui luată în serios, ea nereflectând adevărata imagine a nimănui. Până la urmă e doar un pamflet şi trebuie tratat ca atare. O fii de vina A-ul de la Angelicuss, din reclama.

„Da e ok bă!”, so raise your glass if you are wrong!