Acasă Zi de zi O nouă democratie…

O nouă democratie…

1007
1

Democraţia…. ştim cu toţii ce este, am auzit la TV ori la orele de istorie de la şcoală. Eu ştiam ce este democraţia (mai ales teoretic), tot ce  înseamnă şi care este rolul ei.

Democraţia înseamnă puterea poporului şi mai ales libertatea fiecărui individ (desigur, unica limită este aceea că libertatea ta se termină atunci când începi a îngrădi libertatea altuia). Adevărata democraţie nu o vom găsi în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie sau Olanda; ci o vom găsi într-o ţară foarte tânără, ţara DARKQ.

Această ţară o putem găsi in inima unei ţări pe jumătate democrată, România. Am descoperit pentru prima oară această parte de lume cu aproximativ doi ani în urmă când eram un simplu vizitator (turist), acum sunt un mândru cetăţean al frumosului stat şi unul destul de activ. Ţara DARKQ mi-a oferit tot ce mi-am dorit eu, libertate deplina. Aici mă pot exprima liber, fără cenzură şi fără niciun fel de teamă, bineînţeles pot fi şi contestat ca într-o adevărată democraţie, de asemenea pot şi eu la rândul meu contesta atunci când nu sunt de acord cu cineva.

Tânărul stat există datorită conducătorilor săi, nişte persoane foarte de treabă, aceştia ne lasă libertatea de care avem nevoie, bineînţeles fără a afecta sau agresa alte persoane. În acestă ţară sunt primţi toţi cei care respectă legile statului şi merită statutul de cetăţean DARKQ, dar şi cei care care doresc să fie trataţi egal indifernent de rasă, sex sau orientare sexuală.

În noul stat se poate trăi fără probleme dacă îţi doreşti acest lucru şi dacă eşti dispus sa-i respecţi legile, altfel vei putea fi penalizat sau chiar eliminat din comunitate!

Articolul precedentFericirea… nu există pe Pământ!
Articolul următorChestii, trestii, socoteli
Niciodata nu vei fi pe placul tuturor, dar trebuie ca tu sa te iubesti la nebunie pe tine insuti pentru a putea primi iubirea celorlalti. Sa nu uiti niciodata sa negociezi cu viata si cu oamenii pentru a primii ceea ce iti doresti, nu spune asa e destinul si spune vreau sa schimb destinul.

1 COMENTARIU

  1. Eliminat e mult spus. Cred ca de cele mai multe ori se ajunge la o autoexcludere. Acum asteptam de la Robert legitimatii DARKQ. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here