Acasă Zi de zi Nonsense fetito, diva esti tu?

Nonsense fetito, diva esti tu?

956
6

Cauza caderii (degradarii) in obezitate este fireste EVA; cand s-a asezat omul in Gradina Capitalista a Raiului, Dumnezeu le-a zis oamenilor: “Puteti face ce vreti, doar sa nu cadeti intr-un consumerism idiot si sa nu gustati din Hamburgerul Oprit.” Dar McSerpisorul, cel mai perfid din tot meniul i-a zis Evei: “Nonsense fetito, diva esti tu? In ziua in care-l vei gusta, cu maioneza sau nu, picant fara ceapa, dar cu usturoi, atunci ti se vor deschide ochii si vei fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raul.”

McSerpisorul

De aceea femeia care era cea mai mare diva dintre toate, socotind ca rodul fastfood-ului este bun de mancat si placut ochilor la vedere, vrednic de dorit, pentru ca da cunoastere, a comandat: “Unul la pachet pentru sotu’ si unul aici.” Adam l-a mancat. A crezut ca e un nou sortiment fornetti. Si timpul trecea, si ochii li se deschideau, incepusera sa cunoasca binele si raul.

Timpul a trecut, Eva devinse dependenta de junk-food, nascuse (in chinuri) doi copii frumosi, se ingrasase si mai mult, Adam isi pierduse job-ul cel bun din Gradina Capitalista, fusese nevoit sa faca credite pentru nevoi personale (doar cu buletinul), isi cumparasera o masina in leasing si un aragaz… etc. etc. Eva cantareste acum 150 de kg, are escare pe partea dorsala si se hraneste doar cu Shaorma, Salatini si Cola.

Eva pe masura ce se ingrasa devenea din ce in ce mai desteapta si vazand ca dintre toti barbatii pe care ii putea avea doar Adam are veleitati de „Shaormist” i-a impartasit si lui o parte din cunostintele sale despre bine si rau si pana la urma a reusit sa-i arate viata adevarata. Astfel, Adam (cel cu creditele personale) avea impresia ca traieste dar de fapt el era mort din clipa in care inghitise prima gura de McSerpisor.

Povestea o cunoasteti, e povestea omului de succes.

Articolul precedentDiscriminam sau suntem discriminati?
Articolul următorBaietzas’ de Cartier (Firma Cartier…)
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

6 COMENTARII

 1. 🙂 welcome back! ce bine ca nu sunt shaormist, hamburgerist, hot dog-ist… cate kg ai Robert? 😛 da-mi si mie linkul ala cu semnele 🙂

 2. Nush draga, cat? 86? Lasa mane manca cat mai mult caci frumusetea interna…aaa… interioara conteaza….

  Stii… numa’ astia care este limita(n)ti pune pret pe kilograme…

  Asa ca stai linistit, la ce-ti foloseste sa ai un corp frumos? Cine te aprecieaza te aprecieaza si daca vei avea 220 kg, ca deh, sufletul este… incomensurabil… si prin urmare… deci, este.

  Stii zicala aia „mens sana in corpore BAROsano”… 😛

  Io merg sa beau o bere fara calorii.

  Sara’ buna la voi totz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here