Acasă Zi de zi Need some lăv…

Need some lăv…

1055
0

În primul rând trebuie să vă mulțumesc pentru timpul pe care îl dedicați, fiecare în parte, editori, autori, comentatori sau simplii vizitatori, acestei comunități online, care se cheamă DarkQ.

Acestă comunitate a început să se contureze încă din 2007, scopul principal fiind acela de a ajuta lumea să privească homosexualitatea ca pe un lucru care nu e cu nimic mai prejos decât heterosexualitatea.

Sunt multe aspecte care stau în spatele a ceea ce vedem pe monitor atunci când accesăm DarkQ (funcționalitate, design, plugin-uri plătite, server, diverse configurații ale acestuia, corecturi, marketing, timp investit ș.a.). DarkQ nu este afiliat niciunei organizatii LGBT (pentru ca doreste sa fie liber si nu să danseze după cum i se cântă). De asemenea, am ales să nu umplem site-ul cu reclame supărătoare care să ne invite să ne facem ferme de capre și să ne lungim penisul. :-S

Pentru că toate acestea înseamnă (din nefericire, aș putea adăuga…) și bani, voi deschide un sistem de donații care să funcționeze în două moduri:

1. Donație unică: Se poate dona orice sumă se dorește de către donator, o singură dată (Adică poți dona acum 5 Euro, peste 5 luni 10, peste 2 ani 5):

Donează o singură dată

Suma o poți selecta pe pagina PayPal-ului.

*Daca nu ai un cont de PayPal mergi la sectiunea aceea cu „Don’t have a PayPal account? Use your credit card or bank account (where available) si dă click pe Continue

2. Donație repetitivă: Se doneaza lună de lună o anumită sumă (5, 10, 15 sau 20 de Euro). Donatorul are posibilitatea de a stopa ciclul oricând dorește apăsând butonul de „Unsubscribe”.

Donează lunar

Selecteaza una din cele 4 optiuni:

[columns width=”1/4″]

[/columns]
[columns width=”1/4″]

[/columns]
[columns width=”1/4″]

[/columns]
[columns width=”1/4″ last=”true”]

[/columns]

Poti oricand anula ciclul de donatii apasand butonul de mai jos:


Donatiile repetitive nu se pot face decat daca iti faci un cont PayPal.

Sistemul de donații poate funcționa doar prin sistemul de plăți PayPal. Pentru a face o donație tot ce trebuie să aveți este o adresă de e-mail și un card bancar.

În cazuri excepționale se pot face donații și prin virament bancar sau Western Union (doritorii sunt rugați să trimită un e-mail folosind pagina de contact), asta dacă nu se simte careva confortabil în a utiliza PayPal.

Fiecare donație va intra într-un ciclu calendaristic, din ziua a 15-a a unei luni, până în ziua a 15-a a lunii următoare, si se poate urmari progresul donațiilor luna de luna urmaring graficul de mai jos.

Statistici
Articolul precedentCe este omul?
Articolul următorBiserica de gheață, Băsescu, protestele și universul…
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.