Acasă Zi de zi Aniversare

Aniversare

970
4

Luna asta se fac 20 de ani de când ascultăm Achtung Baby, albumul care mi-a atras atenţia asupra trupei U2. Nu voi face cronică de album, vi-l recomand doar (celor care nu îl ştiţi deja) . Şi dacă îl ascultaţi puneţi în playlist şi Zooropa albumul următor pentru că urmează firesc, de ce să aşteptaţi până îl aniversăm şi pe el.

Cu ocazia asta am făcut cercetare pe net, 1991 a fost un an bun pentru muzică.

Sting – The Soul Cages

Lenny Kravitz – Mamma Said,

Yes – Union

Metallica – The Black Album

REM – Out Of Time

Queen – Innuendo

Tom Petty – Into The Great Wide Open

Genesis –  We Can’t Dance

Vă întreb pe cei născuţi în 1991 simţiţi ceva pentru muzica apărută pe lume odată cu voi? Eu da, sunt tare ataşat de muzica apărută în anul meu de naştere.

Beatles – Let It Be

Santana – Abraxas

Led Zeppelin III

Derek & The Dominoes (adică Eric Clapton) – Layla

Van Morrison – Moondance

Pink Floyd – Atom Heart Mother…

Este că sunt tare?

4 COMENTARII

 1. Robert, mi-ai deplasat întrebarea cu comentariul tău. Nu vroiam să aflu cine e născut în 1991 ( şi prin extensie în 1983, etc). Vroiam să aflu cum sau dacă se identifică băieţii şi fetele cu muzica apărută odată cu ei pe lume.

  Pentru că aş vrea să aflu răspunsul şi pentru că primele intervenţii ale voastre duc discuţia foarte departe vă rog să nu vă supăraţi dacă o să îndepărtez ( sunt curios dacă voi putea) aceste prime comentarii. Robert, revino te rog cu un răspuns la întrebarea mea…

 2. CM esti tare, era sa scriu tarte si daca e sa continui ideea de tare, e bine sa fie mereu tare.
  Acum serios nu ma baga in seama, am comentat din curtoazie.
  Totusi Queen imi plac mereu si un pic Sting.

 3. Eu nu mă prea identific cu muzica din vremea mea. Eu fiind foarte tânăr (asta trebuia s-o spun prina dată, dar îs foarte modest din fire).

  Gluma, glumă… dar eu am crescut cu Mirabela Dauer, Mihaela Mihai… dansam prin casă și cântam… poate mi-am ratat și cariera…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here