Acasă Zi de zi Mulțumesc!

Mulțumesc!

981
7

Da, puteam foarte bine sa imi adresez multumirile printr-un simplu comentariu. Dar am preferat sa intru in randul autorilor, si sa realizez un post in care sa va spun cat de mult m-a ajutat acest blog in viata mea: sexuala, sociala si nu numai. O sa fiu scurt. Nu o sa ma incurc in detalii subiective.

🙂

Citesc de aproape trei ani DarkQ. Acum am 19 ani. Acum aproximativ un an am avut primul contact cu viata gay. Dar care este diferenta dintre mine si multi altii? Am plecat de acasa cu temele invatate, cu teoria pusa la punct. Stiam de pe DarkQ ce trebuie sa fac si ce nu. Nu pot sa zic ca a fost floare la ureche, dar mi-a fost mult mai usor. Am fost surprins sa vad ca o mare parte din articolele postate aici deveneau articole din viata mea.

Inca o data, multumesc autorilor acestui blog pentru munca lor depusa aici. Nu va imaginati cat ajuta pe cei care vor sa inceapa sa invete ce e cu viata lor, cum sa se accepte.

7 COMENTARII

 1. Supe mișto… mulțumim. Errr… nici nu știu ce să zic. Cred că fiecare autor care a contribuit la DarkQ să fie ceea ce este azi, simte ce simt în acest moment.

  Mă bucur foarte mult că ți-au prins bine toate aceste povești. Sper că o vor face în continuare. Dac-ai ști cât de mult mă bucur când vin oameni ca tine, părinți, soții, soți, heterosexuali… și spun că le prinde bine DarkQ… really… știu că e un anumit soi de naivitate și-așa… dar, după cum am mai spun, DarkQ e o bucată din mine. Și din alții ca mine. Din tine. Din voi.

 2. @andrei
  bine ai venit si sa ne impartasesti si noua ce ai invatat si ce greseli ai facut sa nu le repetam si noi..
  @Robert
  Te cred ca esti mindru de munca ta, fiind tatal sau mama (la alegere) a darkq..
  Eu si acum am stickerul lipit de portbagaj 🙂

 3. sergiu, Robert este mama, ceilalti autori sunt tatii.
  Pe principiul, mama poate fi doar una singura si unica.

  ANDREI, acum ca ai ajuns la concluzia asta, trebuie sa mergi mai departe, adica s-o dai mai departe, sa transmiti si tu celorlalti din experienta ta, ca sa ajuti la randul tau pe cei mai mici neexperimentati.

  • Mama? Voi Tații??? Hahahaha. Da ce-s io bre, vreo matcă din aia la care stă pe 1 milion de oo? Nuuuu. V-ați constituit voi repede în tați. Io cred că v-ați jucat prea mult de-a mama și de-a tata când erați mici. 😉

 4. Oare ce-ar fi darkq fara commenturi? Si fara cei care le posteaza?(nu suna bine comentatori 🙂 ) . Chiar ar fi aiurea.
  Oricum si eu multumesc darkq pentru toata filosofia despre viata pe care am invatat-o de aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here