Acasă Zi de zi Monopoly: Când se încheie jocul, totul se întoarce în cutie

Monopoly: Când se încheie jocul, totul se întoarce în cutie

970
5

Dragi Darkq-isti,

După ce am citit cartea  „When The Game Is Over It All Goes Back In the BOX” scrisa de autorul meu preferat John Ortberg am ramas profund impresionat. Cine s-ar fi gandit ca jocul monopoly ne da cea mai importantă lectie de viata.

Câti dintre voi aţi descoperit aceasta lectie de viată jucând monopoly?

Toti ne traim viata ca si cum niciodata nu o sa murim si apoi murim fara sa traim niciodata cu adevarat, cum spune Dalai Lama.

De ce nu traim viata care merita traita cu adevarat ?

Uitati-va la video dupa care putem discuta  🙂

5 COMENTARII

 1. Viata e un joc in care pierzi si castigi, esti dezamagit si o iei de la capat. Fiecare zi, fiecare clipa e un nou inceput.

  Oamenii vor dezamagii mereu.

 2. Avocatus, te corectez. Oamenii POT dezamagi mereu. Daca asta ne asteptam sa gasim atunci asta va si veni. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti schimbi perspectiva.

  Legat de viata, nimic nu e vesnic, chiar daca pare ca asa e. De fapt, nimeni nu poate spune cu adevarat ce e vesnic deoarece nimeni nu a trait o eternitate. Ne putem lega doar de lucrurile care par a fi vesnice. Viata poate fi ca un joc…poate fi ca un risc…poate fi o calatorie…poate fi asa cum am vrea noi s-o vedem.

 3. *Mno!!!* Eu am citit postul asta acum 1 zi si totul a fost OK, insa cand am vazut clipul si ala mi-a mentionat de *Jesus* … am zis sa nu e e mine!

  Eu unu inteleg incheierea jocului si cutia ca fiind un fel de sicriu (stiu, gandirea mea macabra … ) … un pic pe invers fata de noi care zicem ca nu luam nimic cu noi in mormant …

  In concluzie … sa nu ne legam de lucruri materiale prea mult ca nu are rost, nu neaparat ca asa z zis Jesus 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here