Acasă Zi de zi Mi s-a schimbat viata… in bine!

Mi s-a schimbat viata… in bine!

980
7

Traiesc niste clipe frumoase… de la o banuiala pe care  am inradacinat-o in inima mea acum  mai bine de jumatate de an,  am ajuns la o certitudine. Nu am dormit nopti intregi de spaima, simteam o frica permanenta si consideram ca totul este in zadar, dar intr-un final fericit am aflat… NU sunt infectat cu virusul HIV! Am ezitat mult timp sa-mi fac testul, dar cu ajutorul unei persoane dragi mie, am reusit.

Aceasta m-a incurajat si intr-un final m-a convins sa fac ceva  sa-mi iau aceasta piatra de pe inima. Sunt fericit, dar totodata simt o empatie atat de puternica fata de persoanele care nu au avut parte de acest raspuns minunat.

Cu cateva clipe inainte de a primi rezultatul mi-am imaginat cum ar fi viata mea daca raspunsul era pozitiv. Am fost terminat psihic doar imaginandu-mi. Ce as fi spus  celor din jurul meu: parintilor, familiei, prietenilor? Cum ar privi spre mine daca ar afla  asta? Teama lor de a ma atinge si asa mai departe. Tuturor celor care nu ati primit raspunsul si care doreati sa-l auziti imi pare nespus de rau, incerc sa-mi imaginez ce ati simtit si nu pot pricepe cum oamenii au atata tarie incat sa traiasca cu asta. Sunteti cu adevarat puternici!

Sunt foarte  fericit ca ma numar printre aceia care s-au speriat ca sunt infectati cu acest virus dar carora totusi l-i s-a mai oferit o sansa, deoarece cu siguranta acum voi fi  foarte precaut. Am invatat o lectie pe care nu o sa o uit si voi avea grija de mine. Va indemn pe toti sa aveti grija ce faceti in viata. In privinta asta nu tot timpul se aplica proverbul „Mai bine mai tarziu decat niciodata”. Protejati-va pentru ca nu se merita cinci minute de placere pentru o viata de durere.

Tuturor celor care trec prin asta, va spun: imi pare FOARTE de rau, dar din ce am inteles se poate trai mult chiar si cu acest virus. As da orice sa pot face ceva in privinta asta, dar nu uitati, speranta trebe sa moara ultima.

Va doresc numai bine.

7 COMENTARII

  1. Cred ca e foarte usor sa incurajezi, acum ca ai realizat ca ai fost ocolit! :). Oricum, se trage de la entuziasm, asa ca felicitari!

  2. Robert eu am numa intentii bune.Daca se simte cineva jicnit caci imi este mila imi pare rau.Mie unu mi-ar fi fost mila chiar si de mine.
    Ralph ai dreptate,dar nu prea am incurajat decat safe sex-ul si parerea mea este ca speranta moare ultima si asa trebe sa fie:).

  3. Mi-am dat seama cu toate ca nu am vazut comentul,dar nu am ce face daca asta simt in general pentru acestia.Si parerea mea este ca e ceva omenesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here