Acasă Zi de zi Manelele nu moare niciodata

Manelele nu moare niciodata

996
6

Din curiozitate am cautat sî io, pe „globuri”, online o melodie care ieri in cele 50 de minute cat am stat la sala ca sa ma fac frumos (eu sunt un tip al draq de complexat, u know that, right?!..? + ca tre’ sa merg si la dame de companie dupa ultimele constatari ale domnului Popescu…) m-a ametit. 

Am auzit in „bechgraund” nume „sonore” dân „muzica” rrumâneasca autohtona: Gutza, Susanu, Nicoleta Gutza, Brazilianu’ si alte nume la fel de „sonore”. Se anunta cu tam-tam ca ‘astia pe 22 noiembrie vor sa cante si sa ne incante. Nu, nu pe noi. Sau, poate doar pe unii din noi. Tot „edvărtaizing-ul” se facea pe una din noile hit-uri ale unuia din ‘aia dă mai sus. Gigolo. Asa se numeste melodia. Cine se incumeta, o poate vizualiza cu urechile aici:

Ok, hai bine, recunosc. Am ascultat-o si eu aseara cu FireMan de cateva ori. 🙂 De fapt, adevaratul pur este ca io is manelist. FireMan la fel. Mai trebuie socotit ca maneaua cu pricina caracterizeaza oarecum ascultatorii.

PS: Manelele nu moare niciodata!!! Zileeeee Gutaaa!!!

Articolul precedentTraian Basescu si-a deschis hotline
Articolul următorLumea gay din Romania si intentiile ei rele
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here