Acasă Zi de zi Mah life in pictures!

Mah life in pictures!

1013
12

De curand mi-am luat un DSLR si ceva obiective. Iaca, in loc de cuvinte… parti din viata mea. 😀

[nggallery id=100]

 

Pozele au fost facute in perioada Mai-Iunie-Iulie.

12 COMENTARII

 1. “The most important thing is to enjoy your life—to be happy—it’s all that matters.” ― Audrey Hepburn

  Fotografiile tale superbe arata frumusetea vietii tale, iubire, fericire, prietenie, contrast, culoare.

 2. Mai ai de lucrat la focalizare(de exemplu in poza cu rata ai focalizat trupul si capul este PUTIN, nu foarte mult, incetosat) si la asezarea in poza a elementelor pe care vrei sa le imortalizezi( copaci „retezati” si lebede cu cozile taiate).
  Ok, am analizat din punct de vedere tehnic(obsedat de fotografie *sorry* ).
  Oricum, ai reusit sa transmiti emotii prin ele(nu plang ca actorii de telenovele, dar se poate observa starea de „zen” si „idgaf about work”).
  Felicitari pentru progresul facut in cele 3-4 luni ^^, altii care au un dslr il folosesc pentru poze in baie pentru fb(btw se pot face bani seriosi din fotografie daca te tii de ea).

 3. Dunno, multumesc de interventie – tehnic ma si interesa mai mult.

  Fotografia ma pasioneaza insa momentan nu imi permit decat sa tin pasiunea la nivel de „cand am timp”. Ce am momentan, D7100, un 18-105 (asta nu fu’ o alegere prea inspirata), un 50 1.8 si vreo doua filtre m-au costat indeajuns de mult incat sa ma determine sa pun mana pe diverse tutoriale, tehnici etc.

  Buba e ca nu am timpul pe care mi l-as dori, insa ceva mai incolo cand o sa am bani de investit intr-un hobby cred c-o sa imi iau un ultrawide, un macro si un tele.

  Dupa aia, ma apuc de fotografie stock, imi fac un site cu categorii, vad io. 🙂

 4. Oh si sa fotografiezi animale este greu pentru ca degeaba ii spui sa stea precum statuia Ganditorul pentru ca vei primi un efect onomatopeic in schimb, insa tie ti-au iesit chiar bine (luand in considerare ca n-ai facut cursuri).
  Succes pe viitor ^^

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here