Acasă Zi de zi Licentă – need help!

Licentă – need help!

956
5

Salut,

Am şi eu o rugăminte la voi. Am o prietenă care este an terminal la asistenţă socială şi şi-a ales să îşi facă licenţa pe gay, ca să zic aşa. Dacă este cineva din Sibiu şi ar dori să o ajute, sub protecţia anonimatului, dau o bere 🙂

Are nevoie de 10 persoane, una am fost eu, aşa că mai rămân încă 9 locuri.

Ar dori cineva să dea o mână de ajutor?

5 COMENTARII

  1. In cazul in care nu gasiti destui voluntari in Sibiu poate ar putea sa ia in considerare si varianta interviurilor/chestionarelor online

  2. Am sa mai adaug doar ca interviul/chestionarul dureaza destul de putin, ca datele sunt confidentiale si ca o sa le folosesc doar in scop academic, dupa care vor fi sterse. Nu ar fi compromis nimeni.

  3. Eu unul sunt dispus sa completez chestionare … insa as vrea sa stiu si titlul licentei. Nu as vrea sa aflu ca sunt dovada vie intr-o lucrare de licenta care sustine ca: gayi sunt responsabili pentru: nazism, uraganul Catrina si ca agreseaza straight-guys pe FB.

    Glumesc, insa ar fi si acesta un pas … 🙂

  4. Titlul licentei e „Riscurile cu care se confrunta persoanele homosexuale”. Eu sunt pro asa ca garantez ca nu sunt sanse sa fie nimeni jignit si intrebarile sunt cat se poate de normale si de simple. Dati-mi un add pe raluka_10@yahoo.es si vorbim mai multe. Sau daca vreti alta modalitate sa vorbim, spuneti. Va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here