Acasă Zi de zi Leapsa de la Daniel Mihai sau leapsa pe blogosfera

Leapsa de la Daniel Mihai sau leapsa pe blogosfera

1032
6

Raspuns la o leapsa de la Daniel Mihai: cu ce si de-a ce te-ai jucat in copilarie?

Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba: leapsa pe blog e un thread care se „paseaza” de la un blogger la altul avand o anumita tema. cel care primeste leapsa, e frumos sa faca un post pe acesta tema si sa „paseze” leapsa mai departe la cititorii care au un blog.

O sa revin la intrebare…

In copilarie ma jucam cu precadere cu copiii de la bloc. Mingea nu a fost una din preferatele mele ca mi se parea prea grea si prea barbara. Nu imi placea sa alerg ca nebunul dupa o minge. Adoram sa ma ascund. De altii. Nu imi placea sa caut… cum trebuia sa caut pe cineva nu mai vroiam sa joc ca … ma durea burta, m-a strigat mama, m-am lovit…si alte motive „solide”.

Jucam foate mult sotron si la elastic. Saream la coarda. Nu, nu imi placeau papusile. Dar nici masinutele. Doar avioanele.

Imi placea sa ma joc de-a mama si de-a tata. Eu eram tata. De obicei.

Cea mai tare faza a fost odata cand o pustoaica mi-a zi sa ne tragem pantalonii jos la 1, 2, 3. Eu i-am dat jos, ea nu. De atunci am urat-o. Si acum o urasc.

Cand eram prin clasele primare obisnuiam sa amestec lac de mobila cu mina de la creioane colorate si le dadeam cu „lac de unghii” pe fetele de la bloc ca sa imi arate ce au intre picioare. Cu baietii nu a functionat faza… oare de ce???

Fotbalul nu mi-a placut niciodata. Fotbalistii insa… DA. La lucru manual ma pricepeam fooooarte bineee…. mama ma invatase sa si crosetez. Am „creat” si un fular.

Focul m-a fascinat mereu. Imi placea… pana am dat foc ca nush ce naiba de perdea in casa. De atunci nu imi mai place asa de mult. Iubesc apa. Inundatii nu am facut inca.

Ce sa mai zic… copilaria mea a fost una frumoasa. Am fost preferatul mamei. M-a alintat si mi-a oferit totul.

Ok… trimit leapsa la:

Googleboy, Ariel, Hlife, Exstatic, Monsoux si Silverghost.

Kiss
Robert

Articolul precedentO pasare de argint si ochi de diamante
Articolul următorO noua functie pe blog – Mesaje text
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

6 COMENTARII

Comments are closed.