Acasă Zi de zi La multi ani tuturor!

La multi ani tuturor!

962
7

Un alt an se va sfarsi peste cateva ore. Noi sperante se vor naste si deopotriva noi deceptii. Anul ce a trecut a fost un an al cunoasterii si schimbarilor. Va multumesc tuturor pentru rolul benefic pe care l-ati avut si de asemenea inca de acum va sunt recunoscator pentru ceea ce ve-ti fi.

Indiferent care pe unde va sarbatori fiecare secunda ZERO fie ca sufletele noastre sa renasca dinou, asemeni primului rasarit.

La multi Ani!

Articolul precedentJoc, frumusete, suflet si viata
Articolul următorSunt gay de cand ma stiu
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

7 COMENTARII

 1. Sa aveti un an nou cu multa sanatate si noroc fericire si dragoste sa fiti la fel de buni si de frumosi .va iubesc dragii mei prieteni cu drag cipi.

 2. la multi ani tuturor dragilor , pupici calzi celor care-i cunosc , pupici amicali celor pe care inca nu am apucat sa-i cunosc . Va doresc un An Nou , minunat , sa va distrati in seara asta (31.dec. ) .
  Eu voi pleca saptamana asta din tara … nu stiu cand ma intorc stiu sigur ca nu voi avea internet acolo unde voi fi … Cei care au numerele mele de telefon … da, raman aceleasi ,le trec pe roaming .
  Multumesc ,special, Robert pentru prietenia ta , pentru ca ai stiut sa- imi faci un 2008 cald , plin de sentimentul prieteniei neconditionate … da exista …din fericire .
  Multumesc tuturor celor care m-au suportat in acest an 2007 !!! Inca o data La Multi ani dragilor !

  Mereu … Himera , o himera ….

 3. La multi ani !!! 🙂
  Un an bun pe 2008 si tot ce este mai frumos,pentru sufletele voastre calde .Pupici pe guritele voastre dulci la Doamne si Domnii . 🙂
  Si In special lui FireMan . 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here