Acasă Zi de zi La multi ani!

La multi ani!

967
3

La multi ani purtatorilor de Zara, Ray Bans si Converse, consumatorilor de marijuana, celor care asculta dubstep si chillout, tarfelor, celor care vin cu BMW X6 la scoala, celor care sunt in relatii gen Facebook, celor care filmeaza batai in scoala cu iPhone4 si le pun pe YouTube! La multi ani pentru cei al caror scop in viata e sa dea „muie la Steaua/Dinamo/CFR/etc”… la multi ani de ziua copiilor!

Si ca tot vine vorba de copii… ii somez pe pedofilii heterosexuali (vezi recentul caz de la o gradinita din Cluj) sa ne lase in pace surorile si verisoarele! De altfel eu propun o lege care sa interzica manifestarea comportamentului heterosexual in public… ce e asta??! Pana la urma o sa ajungem sa legalizam si zoofilia si necrofilia si alte scarbosenii dinastea!

3 COMENTARII

  1. Non_Lose … modifica si tu acolo in loc de Iphone 4 pune Iphone 4S draga … macar sa fim in trend . Ca doar o sa apara si Iphone 5 .

  2. Articolul acesta e mai mult votat decat comentat. Oare ce-o insemna asta sa votezi fara sa simti nevoia sa comentezi? Poate viitorul articol o sa fie mai mult comentat decat votat.

    Dar de haios e haios.

    Cand se introduce legea asta in ordinea de zi pe masa parlamentului?
    Ca doar nu trebuie sa discriminam heterosexualii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here