Acasă Una alta Just a… quick hello?

Just a… quick hello?

968
13

Salut!
Numele primit acu 19 ani la naștere e Alex, și pot să spun că în momentul de față mă simt ca și la AA( Alcoolicii Anonimi), prin această prezentare.

Da’ deh, să nu vă plicisesc prea mult cu chestii siropoase și clișeice, răsfoiesc acest blog de câteva zile, aflând de el prin intermediul unui amic virtual, și pot să spun că am rămas: O.O(uimit) când am văzut unele postări de pe aici, fiind plăcut impresionat, dar deja o dau în sentimentalisme, eh.

Well, făcând parte din generația: serialele „ie” viața mea, mai scap câte-o expresie-n engleză ici-colo, îmi cer iertare de pe acum, n-o fac de show-off.

Deocamdată, atât, prea mult strică la ochi. Vă doresc o… dimineață plăcută? Da, asta e. ^_^

13 COMENTARII

 1. Ca sa fiu in ton, welcome! A fost mortal faptul ca intr-o fraza in care iti scuzai folosirea expresiilor in engleza ai folosit „show-off” 🙂
  Ar fi totusi frumos daca in viitoarele articole ai folosi cuvinte in loc de emoticonuri (pe cat posibil).
  All the best!

 2. Mulțumesc de urare!
  Iertate-mi fie cele două greșeli evidențiate de tine, pentru prima am chiar și o scuză: exemplificarea a ceea ce am scris, însă la a doua, m-ai prins (aveam o dorință nebună să scriu: you got me; nu cred că există tratament).
  Pot să folosesc și ora ca o scuză?

  L.e.: Am să fac tot posibilul să țin cont de al tău sfat.

 3. Nu-i nevoie de scuze ca n-ai comis nicio crima. Ti-am zis lucrurile alea doar pentru ca viitoarele articole sa poata fi intelese de cat mai multi oameni.

 4. @Alex P: am editat postul la partea aceea, să nu fiu de pe acum un „geniu neînțeles”(da, excludem partea cu „geniu”)
  @RobertG: mulțam fain! 😀

 5. Mulțumesc, poi atunci, „bine ai venit” și tu, cu ceva întârziere. Adevărul e că acest blog îți intră pe sub piele! :d

 6. Velcom (cu accent de rusoaica analfabeta), cam ai ce sa citesti asa ca good luck. Poti linistit sa dai in sentimentalisme, dar sa nu o iei pe aratura si sa dai cu poseta LV dupa noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here