Acasă Zi de zi Înscenarea

Înscenarea

986
11

Iubirea este mai mult ca sigur stupidă. Există o mare diferenţă între iubire, dragoste şi ataşament. Problema este că mare parte din bărbaţi creează un hibrid dintre toate aceastea – de aici şi atât de multe dileme.

Am realizat că iubirea este un alt cuvânt pe care nu pot să-l gândesc. Pot să fiu multe însă nu iubirea. Iubirea trebuie să vină la mine, nu pot să “emit” iubire. Pot să o purific, întreţin, devin parte jumătate a ei însă nu pot să… fiu Dumnezeu.

Totu’ a început cu un bliţ al trecutului. Am realizat că nu am iubit pe absolut nimeni de când mă ştiu. Am avut multe sentimente, mai frumoase sau nu însă nu, a fost iubire. Tocmai de aceea sunt atât de disfuncţional – nu am o paletă echilibrată de gânduri.

Şi, cred că asta e problema la mai mult de %50 dintre noi. Iar eu unul m-am săturat să fiu înscenat.

Şi cu un gând scurt, sug un ecler cu D şi v-am lăsat. (I mean D-vagina).

Smog

11 COMENTARII

 1. N-ai avut niciodata goluri in stomac dupa cineva sau sa duci dorul, sa duci grija cuiva sau sa ai stare pana la -urmatoarea-intalnire? Daca e asa, inseamna ca ai standarde imposibile.

 2. Cum sa nu am goluri in stomac sau sa nu mor de dor pana la urmatoarea intalnire. Problema este ca vointa mea, nu este mereu si a celorlalti.

  Si daca ajung pion in acest scenariu… unde se duce golul? Ca nici pula, nici mancarea nu il umple.

  Standardul a devenit… gol.

 3. mi-a ghicit o femeie batrana cand eram pe la inceputul liceului in carti, spunandu-mi ca eu nu iubesc si nici nu voi iubi pe cineva.
  am avut parte de ganganii in stomac, sentimente puternice etc, dar niciodata nu cred ca am iubit. a naibii baba!

 4. Smog (#4), îmi pare rău să o zic tocmai eu, dar lipsește vreo virgulă din comentariul tău? Că nu prea înțeleg ce vrei să spui.

 5. era o fraza simplificata la – nu cred ca e ok sa crezi in „viitorul” prezentat de o vrajitoare intr-un joc de „ooo.. inima de leu… vad aici muuult curaj.. si onoare.. insa nici un copil”, pardon, joc de carti. Focus.

 6. a fost un episod izolat, din intamplare, nu merg toata ziua la ghicit in carti…insa ce-i drept…pana acum nici n am apucat sa iubesc pe cineva asa cum cred ca ar trebui :))

 7. Acea iubire de care zici tu Smog e rara, cand esti singuri simti, NU ca ai un gol in stomac, ci Tu insuti esti un gol, esti o gaura neagra, esti un ocean din care lipseste apa, esti plamanul sufocat de lipsa aerului, esti un insetat in mijlocul desertului, esti ca pruncul flamand aruncat de la tata mamei, esti ca criminalul cu capul in ghilotina asteptand caderea cutitului, esti ca un epileptic in criza, esti ca floarea soareluli intr-o noapte prelungita, esti … ect.

  Acea iubire este atat de arzatoare incat doar spititelor puternice le este permisa trairea ei pe pamant. Noi restul, trebuie sa invatam incet incet, acest sentiment complex ce se numeste iubire.

  De fapt principala lectie pe care omenirea trebuie s-o invete, e despre iubire.

  Daca te opresti, stai si observi cum se invart lucrurile pe pamant, incepand cu anturajul tau, ai sa ramai surprins cum toate lucrurile sunt legate de iubire sau lipsa ei.

  Nu esti singurul care, nu poate … trece mai departe, dar sigur iti spun, ca atunci cand vei fi pregatit, cand spiritul tau poate suporta intensitatea din ce in ce mai puternica a iubiri, sigur o sa ai parte de acel fel de iubire, acea iubire mai apropiata de iubirea divina.
  Pana atunci nu-ti dori sa ai parte de-o iubire pe care n-o poti duce si fi multumit de ceea ce ai, fiindca numai asa incet incet se lucreaza cu iubirea.

  Cu iubirea este ca si cu apa, un pahar cu apa iti satura setea, un butoi cu apa te ajuta sa te speli ca sa fi curat, o mare de apa te ajuta sa te relaxezi pe plaja la soare, dar daca atunci cand ti-e sete si in loc de-un pahar cu apa te trezesti in mijlocul oceanului pe timp de furtuna naprasnica, sigur o sa mori de sete … inecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here