Acasă Zi de zi Ingeri de zapada

Ingeri de zapada

972
10

Cred ca stii deja cat imi esti de drag. Stii, ca ti-am mai mutumit odata pentru seara minunata pe care am petrecut-o impreuna.

Acum as vrea sa-ti multumesc pentru mult mai mult. De cand te-am cunoscut, am realizat ca sunt multe, foarte multe lucruri la care ar trebui sa mai reflectez, sa mai lucrez, ca treaba sa fie buna. Spre buna.

Am stiut tot timpul ca am oarece probleme de comunicare, in sensul ca imi era destul de greu sa spun oamenilor dragi ca imi sunt dragi. Aveam destule probleme cu exprimarea clara a sentimentelor mele fata de ceilalti. Stiu ca e mai usot sa critici decat sa lauzi. Dar la mine problema era ca nu prea spuneam:”mi-e dor de tine”, „imi esti drag”, „te iubesc”. Aveam impresia, eronata de altfel, ca modul in care ma comport fata de persoana respectiva spune mai multe decat as spune eu prin cuvinte.

Credeam ca e de ajuns sa sun, sa intreb, sa mangai, sa alint, sa ocrotesc.

Nu e vorba ca nu spuneam chiar niciodata, nimic. Doar ca nu era de-ajuns.

10 COMENTARII

 1. Probleme de comunicare nu ai! Toți avem un mod diferit de a transmite anumite mesaje și suntem diferiți prin modul în care ne exprimăm.

  Asta ne face originali pe toți. Nu trebuie să ajungem să semănăm perfect unii cu alții!

  ”Do not condemn the judgement of another because it differs from your own. You may both be wrong.”

 2. Hm… e de bine cand intalnesti pe cineva care te face sa vrei sa fii un om mai bun.

  Dar e OK sa spui „Te iubesc” si in felul tau, daca asa simti tu ca iti vine natural. Atata timp cat el intelege… n-ar trebui sa apara probleme.

  Cred…

 3. Drăguțe vorbe! Sincer am citit de două sau trei ori, articolul. La inceput am avut impresia ca este … nush ca un mesaj de adio …
  E bine sa spui ce simti, atunci cand simti, uneori e bine si mai tarziu decat niciodata, dar uneori si mai tarziu poate fi prea tarziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here