Acasă Zi de zi Hmmm…

Hmmm…

995
35

Timișoara.

Talentat fotografu”, nu? 🙂

[nggallery id=49]

Puss.

Articolul precedentAlegeri
Articolul următorDoru Iuga: proxenet, client sau doar martor?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

35 COMENTARII

 1. Vitrina care se reflectează e cea mai interesanta. Pai e clar ca fotograful nu e Robert. N-are legătură cu pisica, nu? „Abstraact!”

 2. @ Peter…era cam clar ca fotograful nu e Robert…doooh…e un tip cu tricou albastru inchis si blugi.
  oricum, pozele nu au fost facute toate in acelasi loc…deci de gasit o locatie exacta e cam inutil…totusi…de ce sunt chestiile astea reprezentative pt timisoara (dupa Robert)?

 3. cata secretoshenie 😆
  Si totuși, nu-mi mai e asa clar ca fotograful nu e Robert. rili.
  ne duce de nas.
  rușine, Dinu Patriciu!

 4. nu are cu msa fie Robert dintr-un simplu si elementar motiv: e la o terasa, corect? ei, cine merge singur la o terasa? nimeni. ar fi trist. :-I

 5. @Danu
  tipul cu „tricoul și blugii” nu avea cum sa se fotografieze singur.
  Decat dacă erau 3rei indivizi. 😎

 6. @ Peter
  hai sa iti explic modul de utilizare a lui ‘doooh’:
  cel mai mare il foloseste asupra celui mai mic….nu invers
  k? 😉

 7. The term Third Person is generally applied to games which show the character the gamer is playing as, from behind the character. This allows the whole character to be seen, and a larger field of view. The other main view in games is the „First Person” view, which shows the game as the character would see it. It is basically looking through the character’s eyes.

 8. ma stric de ras, Danu. 😆
  „doooh” e permis și de cei „mici” în doua cazuri: dragoste și război. 😳 choose side now. 🙄

 9. ar fi pacat sa ajungi un stricat 😀
  razbiul e mai interesant.
  dragoste? a ta pentru cine? do share with the class 😆

 10. „Ce lume cruda!” adio, blog 😆
  Daca mai debitez prostii, nu le băgați în seama de fiecare data.

 11. @Danu: Nu exista nici un mesaj, ca doar nu-i vernisaj. Doar o Duminica obisnuita. Si nu e trist deloc sa mergi singur pe o terasa. Ai participa la un spectacol. Dar nu, nu eram singur. Eram cu… un baiat. 😛

  @Peter: Fotograful eu sunt, mai putin in aia in care butonam telefonu’. Imi place intuitia ta.

  doooh. 😉

 12. Hmm, poate fi o reclama mascata la chibrituri sau la ochelari de soare! Ar fi baut la ochi daca punea deodata AdSense pe blog :))
  Artiscal Robert. Nice!

 13. @Robert: Aaaaa, vazand pozele, parerea mea este ca ar trebui sa faci chiar colaje de colaje cu imagini de imagini pe o anume tematica de tematica! 🙂

  Si tot vazand fotografiile, cu exceptia cazului in care imaginile acelea cu tigari si…tigari…si… aprinzatoare de tigari, practic, ma gandesc ca ar trebui sa faci (cu exceptia cazului in care baiatu’ cu care ai iesit era poNpier sau asa ceva) post-uri de post-uri, care sa contina explicatii de explicatii despre cum se face ca apar in imagini atatea obiecte de cult din epoca piro-maniaca… Hm?!

  Altfel – pozele reusite, frumos oras, talentat fotograful!!!

  Eu zic ca, de fapt, pozele e posibil sa le fi facut nu Robert, ci baiatul acela de baiat, imbracat in blugi de blugi si in tricoul acela albastru… de albastru ce era! 🙂

  Da’ nu-i bai! La multi ani!, chiar si cu intarziere, ca mi se pare ca nu-i foarte clar daca mesaju’ trimis in miez de noapte a ajuns au ba!

  Deci…sa revin: ce-i cu tigarile alea acolo, in pozNele superbe cu arhitectura, flora si fauna superbului oras?

  Si nu-mi spune, te rog, ca nu inteleg eu lucrurile astea, ca nu-i asa! Pai… am inteles eu pana si ce voia sa spuna Dr. Craciun in comment-urile lui alambicate, n-oi intelege cum devine treaba cu o terasa de terasa si un baiat de baiat?!

 14. @The older and wiser fairy

  Dragă, nu voi face colaje de colaje de cu imagini de imagini pe o anume tematica de tematica din mai multe considerente de considerente.

  Normal ca sunt splendide pozele. Nu orasul conteaza, nici flora sau fauna, ci ochiul fotografului. Asa am citit pe Wikipedia, sa stii. 🙄

  Primit-am si mejajul desi nu stiu cum se face ca nu dormeai la ora aceea tarzie din noapte, doar sti ca melatonina tocmai atunci se regenereaza si ce rol IMENS are ea pentru o sanatate de fier.

  Legat de decor, daca vrei neaparat sa stii, este asa fiindca unele persoane mai si traieste clipa, spre deosebire de altele care, evident, nu o traieste, ceea ce e bine… adica nu e rau…. cum sa zic? Asta nu-i de pe Wikipedia ci-i din marii clasici, ca sa fie clar si limpede.

  Si, adica sa faci EDUCATIE MASIVA re. purtat OBLIGATORIU de CONDOM la orice cont(r)act sexual si SEXUAL PSYCHOLOGY. Si daca l-ai inteles asa de bine, ce-ar fi sa-ti fac un bine si sa pun la cale o metoda ca voi doi sa puteti comunica?

  😉

  P.S.: Ah, ca ierea sa uit: Nu poti sa-mi spui La Multi Ani aici, pentru ca ar putea constitui obiectu’ unui off-topic, si in plus este un tred special creat in acest sens, in caz ca n-ai observat. :mrgreen:

  cu mult, mult, mult drag
  The younger and exciting fairy.

Comments are closed.