Acasă Zi de zi Hello Budapest, Romania!

Hello Budapest, Romania!

975
17

In weekend-ul acesta voi fi la Bucuresti. Cine are chef de o cafea, sa dea un semn, mi-ar face o placere deosebita sa ne vedem la o poveste.

Putem iesi mai multi (sau mai putini) pe undeva vineri si/sau sambata seara. 🙂

Love.
R.

Articolul precedentIubesc deci exist
Articolul următorEterna Romanie – pagina 2012
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

17 COMENTARII

 1. Faza tare e ca si EU ajung in Bucuresti de vineri :)) DAR nu voi putea participa la meeting pt ca voi fi intr-o continua foiala 🙁

 2. Da, da, ne vedem, clar (o sa ma organizez si vorbim chiar si la tel!). Ma mir totusi ca mai ai curaj sa vii in Bucuresti dupa articolul lui Roy Cohn. Mie mi-ar fi frica.

 3. Dacă întâlnirea nu se vrea a fi în cadru prea restrâns, aș veni și eu. Și până la urmă a rămas vineri sau sâmbătă?

 4. @rediam, trimite-mi si mie numarul tau de telefon. Eu ajung vineri seara, si as iesi atat maine cat si poimaine. Insa nu depinde in totalitate de mine, ca trebuie sa ma cazez, si sa vad cand termin de ajuns de la aeroport la prietenul la care voi sta, ce vrea sa faca si el (ca singur nu pot bate drumurile, se-ntelege) si ne auzim la telefon.

  Daca nu ai program vineri seara dupa 21-22 (estimez), putem infunda o berarie sau whatever cu RZV si AlexP si cine mai pofteste.

  Iar sambata, io as vrea sa ies, daca aveti si voi chef si nu aveti ceva mai bun de facut… mi-ar pica bine.

  RZV iese ca mi-e dator vandut. 🙂

 5. @Deiu:
  era o ironie…aluzie la altii – vezi mai jos:

  „Primul care a incurcat geografia a fost Michael Jackson in ’90 cand la Casa Poporului a scos primul “Hello Budapest”…Lenny Kravitz a incurcat Romania cu Ungaria, a facut-o si Sandra dar si James Hetfield de la Metallica…”
  mi-e rusine de sursa dar… [http://www.dannegru.com/?p=4475]

  sau cel putin eu asa am interpretat :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here