Acasă Zi de zi Hello… again

Hello… again

950
2

Buna dimineata. Ma uit ca melcu la ceas si vad ca da sa se aproprie ora 4 dimineata, si nu stiu de ce nu am somn….

Pe aici pe sub munte, cam de pe la lasarea intunericului a inceput sa ploua si s-a lasat racoarea. Parca nu mai scapam de caldura.

Azi am fost cu capul in nori. Mi-am uitat ca seara s-ar putea sa se lase racoarea, si fiind inselat de caldura de la ora pranzului, am pornit la servici fara imbracaminte adecvara.

De cand m-am trezit am fost cu gandul ca trebuie sa imi cumpar bilete de troleu… am plecat din casa si numai in momentul in care am compostat biletul am descoperit ca de fapt, bani nu am la mine si prin urmare nu am avut cu ce sa imi iau bilete ca sa ma intorc de acasa. Am fost salvat de ametitul de pe deal, fiindca a venit dupa mine, si am iesit cu el si cu inca 3 prieteni in oras.

Noutati despre mine ce sa va spun??? Mi-am schimbat jobul si sunt foarte multumit de asta fiindca acum lucrez in ture si pe sectie e mult mai ok, decat in policlinica. E si mai bine platit si ma simt mai in mediul meu.

Cu ametitul de pe deal, criza aia ce se infiltrase intre noi sa semne sa se duca pe apa sambetei, dandu-ne posibilitatea sa revenim la normal. Petrecem mult mai mult timp impreuna, iesim mai des si ne citim si ne invatam in fiecare zi putin cate putin.

De mai bine de 2 saptamani am fost mai mereu impreuna si nu ne-am mai sufocat si nu ne-am mai creeat un sentiment de disconfort. Comunicam mult mai bine, si ne completam mai ok.

Acum ca toamna a venit si ea, ca parca ii duceam lipsa, pe langa noul job, de care sunt tare multumit, am decis sa ma inscriu si eu la psihologie, ca sa mai fac ceva pe langa TIB. Sper sa intru fiindca inca sunt in lista de asteptare…

Oricum, mi-a parut bine ca am citit lucruri noi si interesante. Hai ca ne mai citim…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here