Acasă Zi de zi Gay(sad)Halloween

Gay(sad)Halloween

957
5

Fiind Halloween-ul, o sarbatoare care nu ma prea fascineaza, am decis sa incerc totusi sa vad cum e o ieseala de Halloween. Problema a fost ca nu am avut cu cine. Fiind duminica, oamenii a doua zi mai merg la lucru, scoala etc. am decis sa merg singur la un local dragut unde se premia cel mai original costum de Halloween si era si concurs de karaoke…. eu nu m-am costumat. Acolo de plictiseala m-am pus sa scriu pe telefon cam ce fac, ce mi se pare interesant si acum fara editari voi transcrie de pe tel aici :). Pare interesant.

 • Nici nu mi-a trecut prin cap ca ma „ïndragostesc” de Halloween. E un baiat costumat in militar. Ma gandesc la regula Don’t ask, don’t tell. Acum sunt singur intr-un bar si astept sa inceapa karaoke.
 • Nu-i vorba ca am emotii, doar ca nu am mai facut karaoke in barul asta. Dupa ce incepe voi scrie cum a fost. Sper sa stau pana incepe.
 • Pana acum se vorbeste despre cel mai original costum. Nimic de karaoke. Eu vreau sa castige militaru.
 • Am aplaudat chiar daca nu a castigat el :)). A castigat o pisicuta :)).
 • Acum e 23:24 si inca nu incepe. Cica cel care castiga primeste shoturi de tequila. Problema este ca in mine nu prea mai intra alcool… sunt saturat maxim:)). Mai scriu dupa ce incepe.
 • M-am inscris, dar cica aleg ei melodia care o cant. Sunt curios ce melodie imi pica.
 • Am cantat Catalin Crisan – daca pleci. A fost OK.
 • Acum canta un baiat. Parca cunosc melodia. E ceva de genu „You are not alone, Here i am to stay, thought you are far away”. Nu mai arata cum se numeste.
 • A cantat frumos o femeie Drumurile noastre.
 • Inca nu-i gata concursul, dar plec acasa. Poate am castigat, poate nu… n-o sa stiu :))

(Cam asta am scris cat timp am stat p-acolo 🙂 )

5 COMENTARII

 1. Vine Haloween-ul si toata lumea se executa: isi impodobesc casele cu tot felul de chestii dubioase, se costumeaza in tot felul de „minunatii” absurde… preiau ceva de import si se maimutaresc ca sa vor alte natii… sau ca asa le spala mass-media creierul

  N-am inteles niciodata care-i treaba cu sarbatorile astea la comanda: sa ne maimutarim cu totii la zile fixe. Si sa cumparam tot felul de lucruri stupide si cadouri, doar pentru ca… „asa trebuie”. Ca si Sf. Valentin… da strechea in oameni si de Valentin iar trebuie sa cumparam si sa cumparam pana ni se face rau… Groaznic!

 2. AndrianMihai foarte frumoasa melodia aleasa pentru tine ca sa o canti si foarte frumoasa si melodia aceea a lui Michael Jackson…una peste alta cred ca a fost o seara frumusica ceva nou 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here