Acasă Zi de zi Ercole sul Termodonte

Ercole sul Termodonte

995
19

De multă vreme rezist tentaţiei de a corupe un suflet naiv sau două. La ce bun chinul, văd că recrutările sunt permise.

Pentru cei care nu au răbdare specific punctele de interes:

Decorul
Minutul 0:25
Minutul 1:00
Aria care începe la minutul 2:44

19 COMENTARII

 1. Există o interpretare care îmi place mai mult , rolul lui Hercule este interpretat de Rolando Villazon . Îi puteţi auzi pe Phillipe Jaroussky, Diana Damrau , Vivica Genaux în acea versiune acompaniaţi de Europa Galante a lui Fabio Biondi. Îmi pare rău că nu am talentul necesar să vă dac să căutaţi şi să ascultaţi, e muzică bună cântată impecabil. Mai mult nu ştiu ce să spun ca să vă cuceresc

 2. Măi CM măi măi măi. Te credeam om serios. Când colo tu corupi sufletele inocente la culturalizare?

  Adevărul este că în era etnobotanicelor nici că se putea un „teaser” mai bun pentru a face reclamă unei campanii de culturalizare națională. Bravo! Jos inculții! Sus … săbiile… să ne luptăm cu… incultura! BRAVO!! Mi-ai luminat ziua noaptea.
  Hai că baletul nud are precedent. Dar … asta… nu am văzut niciodată până acum.
  Robert sper că ai ascultat TOT.

 3. Fireman,

  Am descoperit asta şi crăpa inima în mine să spun şi altora. Până la cultură (aia cu C, cu r graseiat şi cu degetul mic ridicat…) e mult. Nici nu am ajuns acolo şi nici nu sunt ghidul potrivit. Am însă o bucurie mare atunci când descopăr muzică bine făcută şi am un soi de pată pe creier, îmi place să mânjesc cu ea în jurul meu.
  Tu ai apucat să asculţi TOT sau doar tot clipul? Că dacă e TOT TOT înseamnă că te-ai culcat târziu şi acum îţi datorez o cafea…

 4. POI asa se purta pe atnci blana de leu, doar era clima calda.
  Iar daca s-ar respecta costumatia atletilor de la olimpiadele grecilor de la inceputuri am vedea sportul facut de atleti nud.
  Dar ce vreti ne-am educat, am progresat si acum e rusine sa porti la vedere toata creatia Domnului, de parca Domnul s-ar rusina de creatia lui.
  Mai sti? O fi si Dumnezeu pudic si a constatat ca ce este prin partea de mijloc a creatiei lui e posibil sa aiba influenta luciferiana si trebiie acoperit locul cu frunze, blanuri de animale iar mai apoi haine.

 5. Cristymaykei Dacă era clima caldă de ce să fi purtat blana de leu, o tanga ar fi fost prea de ajuns…
  De fapt blana aia nu era a unui leu oarecare ci a celui din Nemeea. Ăsta fusese un monstru de neînvins, posesor al unei piei impenetrabile…până l-a întâlnit pe Hercule. Care i-a făcut felul, l-a jupuit şi îi folosea blana ca pe o armură.
  Cât despre mult hulita educaţie, sper că nu doreşti să trăieşti ca pe vremea eroilor greci ( pula internet, ţigări, roşii, cartofi( chips) , popcorn, aspirină, tramvai, DVD uri ). Pe de altă parte , tare mă tem că şi atleţii greci când venea iarna puneau oarece pe corpurile lor sculpturale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here