Acasă Zi de zi Drobul de sare, cosciugul zburator si prostia la romani!

Drobul de sare, cosciugul zburator si prostia la romani!

966
11

Romania este cea mai frumoasa tara din lume. Aici, traiesc oameni minunati, cu un IQ mai mare decat al lui Sharon Stone, inventivi si emotivi.

Totul mergea bine, pana cand:

[youtube]ZOf7RnZH4Co[/youtube]

Deci: Idiotii scapa cosciugul in groapa. Unul dintre gropari cade sub cosciug. Sotia mortului lesina. De nervi c-o satu’ intreg asa „nenorocire”.

„Tara-i asta, ba?”

Articolul precedentSymphony
Articolul următorLectie online #1: Ce sa facem daca cineva nu ne f**e?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

11 COMENTARII

 1. Asta face parte din categoria „Cine sapa groapa altuia..” sau din categoria „Si la voi se ingroapa mortul tot cu popa?..Nu, la noi popa ramane afara!”
  Oricum, bocitoarea e buna de dus la Eurovision!
  Funny funny!

 2. In Romania totul este posibil, stiu video-ul acesta; dar mai este unul in care mortul cade din cosciug direct in groapa….”saracul mort prin cate trebuia sa treaca”

  „Romania trezeste-te”

 3. Mda.

  Asa e . Oameni de aici sunt mult prea stresati si mult prea agitati ca sa se poata concentra asupra fiecarui lucru pe care il face.

  Naspa moment.

 4. da pai nu e comic dar io am ras d nu am mai putut:P ce urat din partea mea:)) dar nah nu as vrea sa fiu in locul lu ala care a picat in groapa nashpa:(

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here