Acasă Zi de zi Dragi timișoreni…

Dragi timișoreni…

992
8

Având în vedere că suntem destui p-aci și că unii din voi poate că gustă și alte lucruri decât date-uri eșuate, vreau să vă invit la o cafea sau un pahar de vin, Vineri, 13 18 Mai, după orele 19.

Mă interesează cine se bagă, ca să știu cărui birt să-i dau târcoale.

Dacă stabilim, pot aranja și undeva unde să fim doar noi de noi.

So? Doritori?

Articolul precedentRespect, seriozitate, cuvant, incredere… lipsa!
Articolul următor„Naked”
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

8 COMENTARII

    • Doamne… mda, scuze, nu știu unde mi-i capu’… am corectat. Cred că o să devin senil, cât de curând (dacă se vor adeveri bănuielile, somebody please shoot me!). 🙂

  1. Pentru mine suna tentant, dar nu stiu daca sunt pregatit pt o intalnire de tip „conference” plus ca vineri lucrez de noapte si nu e o ora chiar potrivita.

  2. Noah..cu scuze de off-topic, mai că m-aş muta în Timişoara pentru ăst pahar de vin…
    Cum nu se poate…cuviincios vă rog să beţi una bucată şi pentru subsemnatul!
    🙂

  3. Robert scuze de buzna totala dar as vrea sa discut cu tine mai intai in privat pentru ca am cateva intrebari si emotii foarte mari 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here