Acasă Una alta Dragi copii, bine ati venit la Hogwarts

Dragi copii, bine ati venit la Hogwarts

964
4

Inainte de a va dezlantui eu-l eul poetic, latura artistica… inainte de a da drumul geniului care zace in voi… puneti mana si cititi asta.

E ca si cu fututul. Inainte de a incepe, trebuie sa stii cat de cat cum se face. Altfel, e total fail.

Dupa cum am spus-o de fo 1 miliard de ori, daca nu stiti sa scrieti cat de cat corect, nu mai scrieti fratilor… nu mai scrieti. Este greu pentru cineva sa treaca peste te miri ce mazgalituri, semne de punctuatie puse aiurea, idei lasate pe jumate, apostrof in loc de cratima, paranteza patrata in loc de ia rotunda… Efectiv e GUNOI.

… si eu am inceput sa ma satur sa rup din timpul meu sa caut prin gunoi.

Deci… cititi va rog postul lui Gaybriel si comentariile aferente. Daca nu va simtiti in stare sa le respectati, stati va rog pe tusa ca io nu mai stau sa corectez comentarii si articole.

That’s it.

Articolul precedentScrisoare de coming-out
Articolul următorRăzboiul
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

4 COMENTARII

  1. Acu’, după ce am dormit, simt nevoia să vin cu o completare.

    Știu că trăim în era vitezei. De multe ori arunc un comentariu fără să mă uit de două ori. Greșesc foarte mult și mi se pare aiurea să cer ceva ce eu însumi nu pot face.

    Ideea este că trebuie să ne gândim la cei care citesc ceea ce scriem… înțeleg ei oare ce am vrut să spunem? Este greu să parcurgi un text și comentariile aferente în condițiile în care ambele sunt ticsite de greșeli. Efectiv, e obositor ochiului. Eu, de multe ori, tind să nici nu mai citesc unele texte găsite pe Internet care sunt așa… te cataloghez drept proaste și trec mai departe.

    Dat fiind faptul că acest blog este colectiv, dă posibilitatea oriui de a scrie. De aceea vă rog, pe fiecare, fiți puțin atenți când comentați. În ultimele câteva zile efectiv nu am avut timp să stau pe blog și să corectez comentarii. Aseară am aruncat un ochi, înainte de a adormi, și am rămas cu un gust amar. Nu știu ce s-ar alege din DarkQ dacă nu ar exista nimeni care să mai îndrepte greșelile grosolane din texte. Iar eu cu timpul voi sta foarte prost în viitoarele câteva luni.

    Așadar, nu cred că este imposibil să însușiți, unii dintre voi, chestiile elementare descrise de Gaybriel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here