Acasă Zi de zi Din seria „101 lucruri care ți se pot întâmpla ca blogger”!

Din seria „101 lucruri care ți se pot întâmpla ca blogger”!

949
20

Paparazzi Can-Can „mă urmarește”. 🙂

Mă plimbam agale să mă uitam la mărgele și poșete. Nici nu știam că unii care „are” aparat de fotografiat care seamănă cu un tun nemțesc (de pe la patruș’ceva) mă pozează de la 100 m distanță. Am suferit un șoc când am aflat, vreau consiliere, evident.

Bla bla

Sper ca nu era o groapa chestiunea aia înconjurată care staționa fix langă mine.

20 COMENTARII

 1. Bai Robert, no tu esti superstar de mult timp, insa haios este ca erai singurul care inca nu aflasesi, dar acum ca te-o filmat ala cu tunu aflai si tu cum e sa … fii vedeta.

  Acum serios Robert catre asta te indrepti, ti-am mai spus-o si oricat ai incerca sa opresti lucrurile nu ai cum fiindca asta ar insemna sa dispara intai si intai DarkQ, ceea ce sunt convins ca-ti zburleste parul si-ti face pielea de gaina numai gandul ca s-ar intampla asta.

  Asa ca impacate cu gandul de vedeta a elitei comunitatii gay.
  Nu ca ai fi singura elitista, mai sunt, dar nu asa vizibile ca tine, asa ca … ata ete. :d

 2. Schwep, imi place Jude Law. Si Johnny Depp.

  Ăla de sus, evident. Da’ nici nu-i de mirare, că azi noapte după ce am ajuns acasă, mă pun să dorm și io ca tot omu’. Pe la 7, aud bătăi în geam (stau la parter din nefericire). Cine era? O babă care îmi zice „Vai, pisiciuta dvs a căzut în hornul de lângă blog, că o fugărea un motănel… mă gândeam să vă zic că dacă n-o scaoteți sigur moare acolo!”… io „care horn, unde-i hornu…?”. Închid geamul șecspirian, dau să mă îmbrac să salvez mâța de la moartea sigură care o aștepta. Lângă mine cine apare? Mâța.

  Mă dezbrac, capu’ să-mi pocnească, mă bag înapoi în pat. Visez. Mâța îmi fute una cu laba direct în ochi. Mă trezesc, o închid afară, mă pun să dorm.

  Sună telefonul jumătății conjugale. Îi dau două ghionturi și-l mustrez că nu e pe silentios (telefonul, se intelege). Adorm din nou. Apoi sună al meu, mă arunc repede pe el în speranța că mustratul n-o să remarce, adorm din nou.

  Mă trezesc de-a binelea într-un final, merg desculț până la baie și mă aleg cu un ciob de sticlă în talpă.

  Apoi constat că nici cafea nu mai am…

  So… cred că am destule motive să mă doară tărtăcuța. 🙂

  Acu’ 3 minute mi-am comandat mancare, am luat o aspirina. Toate trec. Să văd ce fac cu cioubu’.

 3. Asa se intampla cand vrei sa dormi, dormi, dormi.

  @Schwep constat cu surprindere ca esti mai informat decat mine in acel gen de informatii placute ochiului si utile se… pardon, mintii. :d

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here