Acasă Zi de zi Darkq.net – Locul 1 in Google

Darkq.net – Locul 1 in Google

955
5

Luuume, lume: Am placerea sa va anunt ca Darkq.net, a ajuns (stiam ca va ajunge, dar nu stiam cand) pe locul 1 in Google, pentru termenul „gay romania”. Pana acum a fost mereu pe locul 2, insa azi am observat ca a ajuns pe primul loc.

Am valoare!!!

Asta inseamna ca Darkq.net (blogul dedicat comunitatii gay din Romania), a castigat aproximativ 25-30% vizitatori. Acum am un alt obiectiv in minte: Vreau sa ajung pe locul 1 si pentru cuvantul de cautare „gay”. Sunt 100% convins ca voi ajunge. Momentan, pentru „gay” sunt pe locul #5 din 429.000.000.

Articolul precedentImi iau masina
Articolul următorSchimbare in spatiul virtual al comunitatii gay din Romania
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

5 COMENTARII

 1. Robert***

  Eu cred ca astazi ma ocup doar sa felicit si sa dau urari de bine la lume….sunt happy….deci, vreau sa ma astept ca si peste cativa ani blogul tau sa fie la fel nr.1; cat mai multe articole tot la fel de interesante si bafta in continuare.

  P.S…apropo: – Sa dai de baute!!!!!

 2. Peste cativa ani imi va face o placere deosebita sa imi amintesc cu drag de persoanele pe care le-am cunoscut aici… intamplari… 🙂

  De aceea mereu cand e ceva interesant imi place sa notez in „jurnal”. Fiecare, nume, fiecare om care a comentat imi starneste amintiri.

 3. Tot inainte :p

  PS. Cautam azi andutzu blog ca sa intru aici pe blog ca deobicei cand nu sunt acasa si nu stiam adresa corecta si surpriza a intrat andutzu dar cel de pe darqnet :p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here