Acasă Zi de zi Cum se face?

Cum se face?

982
7

Cand unii isi impodobesc casulete modeste, o parte din fantezie implica si existenta unei piese de mobilier creata de un artist de prin 1930. Macar 1930. cu cat mai batran si mai pe moarte cu atat mai bine, ca doar deh, cei tineri nu sunt talentati.

mai departe…

Designeri ca Mies van der Rohe and Le Corbusier au creat piese din care Ikea s-a inspirat, asa ca nu se cumpara mobila de la Ikea.

Partea cea mai dragutza este ca sunt printre oameni care viseaza la aceastea, oameni care traiesc pentru asa ceva. Si-atunci:

„Am petrecut cateva ore in biblioteca citind o carte.”

devine

„Am petrecut cateva ore in Le Corbusier citind o carte.”

Bineinteles, cititul unei carti in „Le Corbusier” este o utopie, but whateveee…

Cand intram intr-o asemenea „casa” si vrem sa fim politicosi, ne vom exprima dorinta ca intr-o buna zi dorim sa achizitionam si noi o bibloteca aici se pune un nume complicat, lung…. Daca gazda spune ca a auzit de arhitect (cee ce e fals, of course) e de bine, si daca nu a auzit, tot e bine.

Deci, cam asa se procedeaza. Bah.

Articolul precedentOare… pentru cine infloresc ciresii, toti?
Articolul următorDespartire in doua minute
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

7 COMENTARII

  1. Ai grija cu comanda la acel „cineva”, sa nu fie tot din 1930.

    PS. Un leagan, o carte si o dupamasa insorita cu vant racoros. Imi dati idei 😀 mersic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here