Acasă Concurs Cum a intrat DarkQ în viața mea?

Cum a intrat DarkQ în viața mea?

981
2

L-am cunoscut acum un an în mod întâmplător. Prima dată descoperisem blogul lui Fireman. cum el făcea publicitate pentru DarkQ, am ajuns pe acest sait. M-a fascinat de la bun început.

Eram încă un copil în cautarea identității. Fiind o persoană religioasă, uneori cam fundamentalistă, am intrat într-un conflict de idei cu multi utilizatori. Cu timpul am reușit să trec peste multe prejudecăți, după care euforia mea religioasă s-a mai temperat. Am început să fiu mai rece la anumite teme, sensibile pentru mine, și astfel evitam anumite conflicte.

De când l-am cunoscut i-am rămas fidel și îl vizitez aproape zilnic. El mi-a făcut cunoștință cu alte persoane care mi-au devenit prieteni: Domyno, AlexanderUK, Robert și alții.

Pentru mult timp nu am putut accepta că sunt gay. Acum în schimb mă accept așa cum sunt. Acest fapt mă ajută enorm de mult în activitatea pe care o desfășor, mă ajută să pătrund în inima oamenilor judecându-i mai puțin și să-i înțeleg mai mult.

Paleta diversă de informații și subiecte îl face tot mai atractiv. DarkQ încurajează dialogul dintre persoane și generații, prezintă tinerilor de azi riscurile si frumusețea unei relații, luptă împotriva ipocriziei și homofobiei.

Acest copil, care crește pe zi ce trece, e ca o insulă – fiecare e liber să staționeze atât cât vrea și când vrea. Nivelul intelectual e ridicat iar doza puternică de sinceritate dintre membrii face din DarkQ unul din cele mai bune bloguri în domeniu.

Mă bucur că te-am cunoscut și îți multumesc pentru toți prietenii și tot ceea ce mi-ai oferit în acest an.

(Pentru concurs)

Articolul precedentVraja nopții
Articolul următorTeleviziunea și „modelele” pe care le promovează
Sunt o persoana nelinistita. Nu imi este teama sa port un dialog civilizat cu persoanele gay. Simt o dezamagire mai mare cand am de-a face cu ipocritii. Ma straduiesc sa d-au marturie cu propria viata atunci cand vreau sa spun ceva. Sunt o persoana deschisa, sincera si modesta. Imi place filosofia, muzica, poezia, dansul. Pot fi ranit usor si iert greu. DarkQ este pentru mine o provocare!

2 COMENTARII

  1. Avocatus, acum vorbind cât se poate de serios, nu știu de ce am tendința să nu cred chestiile pozitive, complimentele etc. E defect profesional, să-i zicem. Dar, trebuie că ceva-ceva tot are DarkQ de vrăjește oameni minunați. 🙂

    Trebuie să mai facem un blog despre cum să ai un abdomen plat în 8 pași simplii, așteptăm 2-3 ani, și facem o întâlnire între membrii DarkQ și ăia. Să vezi atunci trup și suflet, ce mai… 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here